Casă pentru Cumpărați, Ungaria - 78 rezultate

Ásványráró
60 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 60 mp este compusă din 6 camere. Terenul are o suprafață de 422 mp. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Mosonmagyaróvár
95 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 95 mp este compusă din 4 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 916 mp pe care se găsește o anexă și o fântână. Locuința este bine izolată. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Darnózseli
190 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 190 mp este în stil duplex și are 10 camere. Casa este nouă și este renovată. Terenul are o suprafață de 630 mp pe care se găsește o anexă și o fântână. Locuința este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este cu pompă de căldură și prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Mosonmagyaróvár
138 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 138 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 637 mp pe care se găsește o anexă și o fântână. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
Jánossomorja
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 80 mp. Terenul are o suprafață de 3392 mp.
Mosonmagyaróvár
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 7 camere. Terenul are o suprafață de 720 mp pe care se găsește o fântână. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă o cadă. Încălzirea este cu gaz. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre câmp. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport.
Várbalog
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 80 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 2611 mp pe care se găsește o anexă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o șură ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă.
Mosonmagyaróvár
120 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 748 mp pe care se găsește o fântână. Locuința este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon, o șură și un debara ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Jánossomorja
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 100 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 1640 mp pe care se găsește o anexă. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Casa dispune de o terasă de 25 mp. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Mecsér
50 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 50 mp este compusă din 2 camere. Terenul are o suprafață de 935 mp pe care se găsește o fântână. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.