Casă pentru Cumpărați, Ucraina - 6 rezultate

Nikolaiev
87 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 87 mp este compusă din 3 camere. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj. Animalele sunt acceptate.
Bucha
130 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 130 mp este compusă din 4 camere. Proprietatea are în componența sa o fântână. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Este echipată cu telefon. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Pentru mai multe detalii tel. : 966209345.
Bucha
188 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 188 mp este compusă din 4 camere. Casa este recentă. Locuința este dotată cu geamuri duble și este bine izolată. Această casă are pereți cu stucatură șemineu. Încălzirea este cu pompă de căldură și prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte cu grătar.
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 365 mp este compusă din 1 cameră. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare.
Cernăuţi
275 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 275 mp este compusă din 5 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Casa posedă 1 bucătărie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Bucha
130 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 130 mp este compusă din 3 camere. Proprietatea are în componența sa o fântână. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.