Casă pentru Cumpărați, Tunisia - 5 rezultate

Djerba Midoun
4230 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 230 mp este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 560 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Houmt Souk
417 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 417 mp este compusă din 6 camere. Casa a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 782 mp. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș și separat. Proprietatea se găsește la etajul 2 și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de iarnă, o grădină închisă și un patio, de asemenea o piscină.
Djerba Midoun
13120 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 120 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2005. Terenul are o suprafață de 783 mp. Acest bun este compus din 1 salon de 45 mp. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de magazine (20 minute)(20 minute), de mare (20 minute)(20 minute). Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
Houmt Souk
21.500 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 1500 mp. Casa a fost construită în anul 2009. Terenul are o suprafață de 5000 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi cu hammam 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este echipată cu un hammam. Preț: 1700000€ (EUR).
Houmt Souk
22120 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 120 mp este compusă din 5 camere din care 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2009. Terenul are o suprafață de 500 mp. Această casă are mezanin. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 3, dispune de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o grădină închisă și un solar. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 135000€ (EUR).