Casă pentru Cumpărați, Thailanda - 33 rezultate

Phuket
Millionaire's Mile
661.697 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux cu 1 etaj are o suprafață de 1697 mp și este compusă din 6 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină, un spa.
Phuket
55619 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 619 mp și este compusă din 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
Phuket
54964 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 964 mp și este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 4 saloane. Casa posedă 5 băi. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.
Phuket
patong direction Kalim
53464 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 464 mp și este compusă din 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 2 spații de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă o bucătărie open space ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă.
Phuket
66749 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 749 mp și este compusă din 6 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2010. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă o piscină.
Ko Samui
54790 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 790 mp este compusă din 10 camere din care 4 dormitoare. Vila este renovată. Terenul are o suprafață de 1609 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 5 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
Kathu
44300 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 300 mp este compusă din 11 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 1600 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Vila posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 4 locuri.
Phuket
75704 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 704 mp este compusă din 16 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un atelier și o casă de oaspeți. Vila posedă 7 băi. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Ko Samui District
3
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (500 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Hua Hin
23165 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 165 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este recentă, a fost construită în anul 2015. Terenul are o suprafață de 556 mp. Casa a fost finisată cu gresie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu duș 2 grupuri sanitare. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (10 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată de 60 mp o piscină. Propietatea este securizată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.