Casă pentru Cumpărați, Spania - 19.257 rezultate

La Capellania
Calle
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 150 mp este în stil duplex și are 3 camere. Casa a fost construită în anul 1984. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun (5 minute), de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată.
Las Lagunas de Mijas
Avenida
75 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 75 mp este compusă din 2 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1990. Casa posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o loggie. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Málaga
CalleBOLIVIA
98 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 98 mp este compusă din 3 camere. Casa este amenajată. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă.
La Capellania
Calle
213 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 213 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 2002. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun, de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină comună.
Benahavís
Urbanizaci�n
792 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă mobilată are o suprafață de 792 mp este compusă din 6 camere. Cabana a fost construită în anul 2000. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curățătorie. Cabana a fost complet finisată cu parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Cabana posedă 2 bucătării, echipate cu plită și cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar un solar o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Benalmádena
Calle
220 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 220 mp este compusă din 4 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 2000. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar, de asemenea o piscină privată.
Sant Feliu de Guíxols
CalleFerre i Guardia
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1993. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este electrică. Proprietatea oferă un acces pe scară panoramică spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un carport.
La Capellania
Calle
105 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 105 mp este compusă din 3 camere. Cabana este confortabilă, a fost construită în anul 1975. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare (5 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (5 minute). Cabana este situată într-o zonă liniștită. Cabana necesită lucrări de renovare ; există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
Alhaurín de la Torre
Calle
208 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 208 mp este compusă din 4 camere. Cabana a fost construită în anul 2008. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 dining, o sală de jocuri, o spălătorie, un dressing și un debara dulapuri ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
Málaga
CalleMARCOS ZAPATA
286 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 286 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1995. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o cramă, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă, duș și hammam. Proprietatea se găsește la ultimul etaj și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare (400 m) (2 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (400 m) (2 minute). Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină comună. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc de 2 locuri.