Casă pentru Cumpărați, Spania - 16.642 rezultate

Llíria
180 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 180 mp este compusă din 3 camere. Cabana este confortabilă și recentă și este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un debara dulapuri. Cabana posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de sport. Este disponiblilă începând cu anul 1.
Málaga
Calle
200 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 200 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1986. Casa a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este orientată pe direcția sud-vest.
Málaga
Calle
400 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 400 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1986. Casa a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Casa posedă o cadă. Casa este orientată pe direcția sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio de 19 mp.
La Capellania
Calle
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 3 camere. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția sud-vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Marbella
Calle
579 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 579 mp este compusă din 5 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Huelva
Calle
202 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă nemobilată cu 4 etaje are o suprafață de 202 mp este compusă din 4 camere. Casa este recentă, a fost construită în anul 2008. Locuința este dotată cu geamuri duble, o fereastră vitrată și luminoasă. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, echipată cu mașină de spălat rufe, cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio, de asemenea o piscină comună. Această casă posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
Málaga
Calle
255 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 255 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1993. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este orientată pe direcția est, vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio.
La Oliva
km 7CarreteraFV-101
188 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 188 mp este compusă din 3 camere. Cabana a fost construită în anul 2017. Locuința este luminoasă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun (10 minute), de mare. Este disponiblilă începând cu anul 1.
La Oliva
km 7CarreteraFV-101
218 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 218 mp este compusă din 3 camere. Cabana a fost construită în anul 2017. Locuința este luminoasă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun (10 minute), de mare. Este disponiblilă începând cu anul 1.
Moguer
Calle
172 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 172 mp este compusă din 4 camere. Cabana a fost construită în anul 2004. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 25 mp o spălătorie. Cabana posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio, de asemenea o piscină privată. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.