Casă pentru Cumpărați, Spania - 16.227 rezultate

Vinaròs
Costa Sur, Vinaroz (Castellón) España
2
Se vinde. Această cabană este compusă din 5 camere. Terenul are o suprafață de 198 mp pe care se găsește o anexă. Locuința este dotată cu geamuri duble și o fereastră vitrată și nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou și o spălătorie ; are de asemenea o cramă, o mansardă. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Încălzirea este centrală și cu combustibil. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 179000€ (EUR).
Salinas
Calle
122 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 122 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre munți și se află în apropiere de magazine, de centrul orașului în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 77900€ (EUR).
Puerto de la Cruz
113 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată are o suprafață de 113 mp este compusă din 3 camere. Casa este amenajată și este renovată. Acoperișul este plat. Acest bun este compus din 1 dining și o șură. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată în centrul orașului. Preț: 211000€ (EUR).
San Miguel de Salinas
Calle
175 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 175 mp este compusă din 3 camere. Cabana a fost construită în anul 2016. Locuința este luminoasă. Cabana îngrijită a fost finisată cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri ; are de asemenea un subsol. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un solar și o loggie o piscină privată. Preț: 780000€ (EUR).
Pilar de la Horadada
Avenida
115 metru pătrat
Se vinde. Acest bungalou are o suprafață de 115 mp este compus din 2 camere. Bungaloul a fost construit în anul 2016. Locuința este dotată cu geamuri duble. Bungaloul a fost finisat cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Bungaloul posedă o bucătărie utilată, are baie cu cadă. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un solar o piscină comună. Acest bungalou posedă o parcare de 1 loc. Preț: 150000€ (EUR).
Campoamor
Urbanización
254 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 254 mp este în stil modern și are 3 camere. Locuința este dotată cu geamuri duble. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Cabana posedă o cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un solar o piscină. Preț: 690000€ (EUR).
Orihuela
Calle
66 metru pătrat
Se vinde. Acest bungalou are o suprafață de 66 mp este în stil duplex și are 2 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un solar o piscină, un jacuzzi. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Preț: 122000€ (EUR).
Orihuela
Calle
112 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 112 mp este compusă din 2 camere. Locuința este dotată cu jaluzele electrice și nu are pereți comuni cu vecinii. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Preț: 191000€ (EUR).
Figueres
Calle
240 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 240 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1985. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie și un debara ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 3 locuri. Preț: 229000€ (EUR).
L'Escala
118 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 118 mp este compusă din 3 camere. Preț: 340000€ (EUR).