Casă pentru Cumpărați, Spania - 40.360 rezultate

La Nucia
Avenida serra aitana
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 2 camere. Casa este amenajată. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și spre munți. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Preț: 125000€ (EUR).
Altea
Calle Isla Mallorca
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 2 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 182520€ (EUR).
l'Alfàs del Pi
Calle La Carbonera
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de centrul orașului (5 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o loggie. Preț: 315000€ (EUR).
l'Alfàs del Pi
Calle
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 2000, este renovată în anul 2008. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină privată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un carport cu o suprafață de 20 mp. Preț: 350000€ (EUR).
Altea
Urbanización Villa Gadea
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 2004. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă spre mare și spre munți și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 1200000€ (EUR).
Altea
Urbanización Villa Gadea
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 2004. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă spre mare și spre munți și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 1100000€ (EUR).
Ondara
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 180 mp este compusă din 2 camere. Casa a fost construită în anul 2005, este renovată. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Este disponiblilă începând cu anul 1. Preț: 270000€ (EUR).
Güímar
75 Calle Punta Prieta
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1983. Acoperișul este plat. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio, de asemenea o piscină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 120000€ (EUR).
Benahavís
Urbanización
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet este compusă din 5 camere. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2006. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și hammam. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre munți și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este orientată pe direcția vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o loggie o piscină, un jacuzzi la interior, un spa. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Preț: 4900000€ (EUR).
Tacoronte
Camino
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1980. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Preț: 1100000€ (EUR).