Casă pentru Cumpărați, Slovenia - 7 rezultate

Sv. Trojica v Slov. goricah
140 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 140 mp este în stil modern și are 4 camere. Casa este nouă. Terenul are o suprafață de 763 mp pe care se găsește o boxă. Locuința este luminoasă și este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun (10 minute). Nu necesită nici o lucrare. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Ljubljana
355 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 355 mp este în stil modern. Terenul are o suprafață de 491 mp. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 3 cu acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este orientată spre soare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Koper
111 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 111 mp este compusă din 4 camere. Casa este nouă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare cu o suprafață de 111 mp. Este echipată cu televizor. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități. Preț: 450000€ (EUR).
170 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux are o suprafață de 170 mp. Vila este renovată în anul 2004. Terenul are o suprafață de 782 mp pe care se găsește un hangar. Locuința este dotată cu geamuri duble și inundată de lumină naturală și este bine izolată. Vila a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining și 1 birou ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie de tip chicenetă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este orientată spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Izola
540 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 4 etaje are o suprafață de 540 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 550 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere panoramică spre mare și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. (comisionul agenției inclus în preț).
Gozd Martuljek
4
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă, duș, duș, hammam și separat. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu un hammam. Preț: 450000€ (EUR).
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, plită, cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor. Preț: 410000€ (EUR).