Casă pentru Cumpărați, Slovacia - 3 rezultate

340 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 340 mp este compusă din 7 camere. Terenul are o suprafață de 159042 mp pe care se găsește o curățătorie, o casă de oaspeți, o boxă la subsol și o fântână. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 birou și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de iarnă. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport.
300 metru pătrat
Se vinde. Această fermă de lux are o suprafață de 300 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 65000 mp pe care se găsește o boxă și o fântână. Ferma a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 birou și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Ferma posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Ferma este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de iarnă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Ferma este accesibilă persoanelor cu dizabilități.
15.275 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 15275 mp este în stil modern. Terenul are o suprafață de 15275 mp. Locuința este bine izolată. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 birou de 475 mp un dressing ; are de asemenea o mansardă de 410 mp. Casa posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 120 mp. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.