Casă pentru Cumpărați, San Marino - 85 rezultate

San Marino di Urbino
via dei Pini
23144 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje cu 3 etaje are o suprafață de 144 mp este în stil duplex și are 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
San Marino di Urbino
25313 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 313 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță, o mansardă. Vila posedă 120 bucătării 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Vila este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această vilă posedă o parcare de 1 loc.
San Marino di Urbino
45339 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 339 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Vila este în stare bună și confortabilă. Proprietatea are în componența sa o fântână. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Vila îngrijită a fost complet finisată cu parchet, are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o spălătorie și un debara dulapuri ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată de 250 mp. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această vilă posedă o parcare de 1 loc.
San Marino di Urbino
3145 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 145 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este în stare bună și confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie. Această casă posedă o parcare de 2 locuri de 1 loc.
San Marino di Urbino
Str. Cà Balducci, 6
32450 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 3 etaje are o suprafață de 450 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Această vilă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Vila este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 600 mp. Această vilă posedă o parcare de 1 loc cu o suprafață de 165 mp.
San Marino di Urbino
Str. della Serra, 57
23322 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 322 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Această vilă are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Vila este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
San Marino di Urbino
via dei Pini
23118 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 118 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
Città di San Marino
Strada del Poggio, 10
25288 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 288 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon de 135 mp. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 300 mp. Această vilă posedă o parcare de 1 loc cu o suprafață de 50 mp.
San Marino di Urbino
Str. Prima Gualdaria, 89
23174 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 174 mp este în stil modern și are 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această casă are pereți din piatră vechi și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 3 bucătării 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și chiuvetă ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu acces pe scară frumoasă. Casa este situată în grădină. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
San Marino di Urbino
Via Ugolino Leonardi, 6
35200 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 200 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Locuința este luminoasă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc cu o suprafață de 24 mp.