Casă pentru Cumpărați, Republica Dominicană - 63 rezultate

Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 13164 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Locuința este luminoasă. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Propietatea este securizată.
Se vinde. Terenul are o suprafață de 1364465 mp.
Se vinde. Această casă frumoasă de lux este compusă din 6 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Casa posedă 1 bucătărie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină încălzită.
Sosúa
55650 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 650 mp este compusă din 12 camere din care 5 dormitoare. Vila este nouă. Terenul are o suprafață de 1270 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă o bucătărie open space ; are 5 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Las Terrenas
Playa Bonita
44450 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 450 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2005. Terenul are o suprafață de 2900 mp. Această vilă a fost construită în stil de arhitect. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Vila posedă 4 băi și 5 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
Las Terrenas
Los Nomadas
88608 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 608 mp este compusă din 13 camere din care 8 dormitoare. Vila este confortabilă, a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 2634 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Vila posedă 8 băi cu cadă 9 grupuri sanitare. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 96$ (USD).
San Cristobal
La Colonia, Cambita, San Cristóbal
24570 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă mobilată și utilată complet cu 2 etaje are o suprafață de 570 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Vila este confortabilă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această vilă are pereți din piatră pereți din cărămidă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Vila posedă 2 bucătării, echipate cu un cuptor electric ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată într-o zonă liniștită. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Constanza
Constanza, La Vega, República Dominicana
44740 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 500 etaje are o suprafață de 740 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o fântână. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această vilă are șemineu. Vila posedă 4 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată în sat. Este disponiblilă începând cu anul 1.
Cabrera
981.393 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 1393 mp și este compusă din 8 dormitoare. Terenul are o suprafață de 83959 mp. Casa posedă 9 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
Las Terrenas
Playa Bonita
22140 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 140 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2006. Terenul are o suprafață de 1000 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi și 2 grupuri sanitare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (80 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.