Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord - 702 rezultate

Banbury
Cupcake Cottage Chapel Lane
3
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Acoperișul este plat. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are pereți din grinzi. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, plită, cadă și duș. Încălzirea este centrală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină, un patio și o verandă. Preț: 400000£ (GBP).
Banbury
85 Daventry Road Banbury
5
Se vinde. Această casă este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hambar. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această casă are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 2 saloane și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, cadă și duș. Încălzirea este centrală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată. Preț: 449500£ (GBP).
Greatworth
32 Westhorp Greatworth
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată. Preț: 369950£ (GBP).
Crewe
25 Underwood Lane Crewe
3
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă, hotă, cadă, duș și duș. Încălzirea este centrală. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o grădină închisă și o verandă. Preț: 119950£ (GBP).
Sandbach
8 Station View Elworth
2
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 2 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă, cadă, duș și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Preț: 129950£ (GBP).
Banbury
14 Horsham Close Banbury
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon. Casa este situată într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 349950£ (GBP).
Banbury
102 Sussex Drive Banbury
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 259950£ (GBP).
Banbury
177 Delapre Drive Banbury
4
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri de 3 locuri. Preț: 425000£ (GBP).
Banbury
7 Forgeway Banbury
3
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Nu necesită nici o lucrare. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare privată. Preț: 225000£ (GBP).
Cullompton
3 Cambridge Way Cullompton
4
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Casa a fost complet finisată cu parchet și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă, plită, cadă și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată în centrul orașului. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 285000£ (GBP).