Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord - 943 rezultate

South Norfolk District
24323 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 323 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 2 băi. Nu necesită nici o lucrare.
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă o cadă și duș. Proprietatea se găsește la subsol. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă.
Se vinde. Această casă a fost construită în stil vechi. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de renovare.
Se vinde. Această casă este compusă din 11 camere din care 11 dormitoare. Locuința este luminoasă. Această casă a fost construită în stil vechi. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată de 3 locuri.
North Norfolk District
34158 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 158 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă 3 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată.
Norfolk
3366 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 66 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa posedă 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.
Great Yarmouth
24214 metru pătrat
Se vinde. Această fermă are o suprafață de 214 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Ferma posedă 2 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Norwich
43152 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 152 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă 4 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Eye
24289 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 289 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa un hambar. Casa posedă 2 băi. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.