Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord - 2.267 rezultate

Londra
150 Old Brompton Road London
6
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine.
Se vinde. Această casă cu 4 etaje este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată.
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Acest bun este compus din 1 birou ; are de asemenea o mansardă amenajată. Casa posedă 2 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Beulah
Poachers Lodge Cardigan Road
2
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un grajd pentru cai. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric.
West Berkshire
Oak House South Gardens
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Doncaster District
11 Barnburgh Hall Gardens
4
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă, plită, cadă, duș și duș. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină închisă, un patio și o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Această casă are pereți din piatră. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă o cadă. Încălzirea este cu lemne. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Woburn Sands
51 Aspley Hill
4
Se vinde. Acest bungalou cu un singur nivel este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Bungaloul posedă o bucătărie open space, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă.
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă, duș și duș. Încălzirea este cu gaz. Proprietatea se găsește la subsol.