Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord - 1.453 rezultate

Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, frigider și chiuvetă ; are 1 baie cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă. Preț: 689995£ (GBP).
Se vinde. Această casă cu 4 etaje este în stil modern și are 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este recentă. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă, duș și duș. Proprietatea se găsește la subsol. orientat spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 564995£ (GBP).
Se vinde. Acest frumos bungalou de lux mobilat este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Bungaloul este renovat. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bungalou are pereți din cărămidă, a fost complet finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 dining, este dotat cu dulapuri. Bungaloul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă, plită, cadă și duș. Încălzirea este centrală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Bungaloul este situat într-o zonă liniștită și într-o fundătură fiind expus spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Preț: 174950£ (GBP).
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu hotă și cadă. Încălzirea este centrală și cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Preț: 290000£ (GBP).
Se vinde. Acest bungalou mobilat cu un singur nivel este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon și are 2 spații de depozitare : dulapuri. Bungaloul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă, plită, cadă, duș și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Bungaloul este situat în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Preț: 289950£ (GBP).
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu frigider, hotă, plită, cadă, duș și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o grădină închisă, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Preț: 339950£ (GBP).
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou o cupolă luminătoare. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, hotă, cadă și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă și un patio. Preț: 425000£ (GBP).
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă, plită, cadă, duș și duș. Încălzirea este centrală și cu gaz. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină privată, o grădină închisă și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Este echipată cu televizor. Preț: 325000£ (GBP).
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curățătorie și o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are pereți din grinzi, parchet și gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, echipată cu un cuptor electric, mașină de uscat rufe, frigider, chiuvetă, hotă, plită, cadă, duș și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este echipată cu televizor. Preț: 539995£ (GBP).
Se vinde. Acest frumos bungalou mobilat cu un singur nivel este în stil modern și are 3 camere din care 3 dormitoare. Bungaloul este recent. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Bungaloul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Bungaloul este situat într-o zonă liniștită. Bungaloul necesită lucrări de finisare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Preț: 255000£ (GBP).