Casă pentru Cumpărați, Portugalia - 56.618 rezultate

Peniche
336 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 336 mp. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare (5 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată în centrul orașului. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 80 mp. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Este echipată cu telefon. Preț: 369000€ (EUR).
Setúbal Municipality
67247 metru pătrat
Se vinde. Această fermă frumoasă de lux cu 2 etaje cu 1 etaj are o suprafață de 247 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă, un grajd, o boxă, o fântână și o curte acoperită. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri și o spălătorie și are 2 spații de depozitare : dulapuri. Ferma posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă, duș și hammam. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de parc. Ferma este situată în centrul orașului. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon și un hammam. Preț: 990000€ (EUR).
Se vinde. Această fermă frumoasă este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Ferma posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (7 km), de mare (7). Există posibilitatea de extindere a proprietății. Preț: 150000€ (EUR).
Lourinhã
34198 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 198 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este recentă și nouă. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și un patio cu grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 171000€ (EUR).
Loulé
12140 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 140 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare, de mare (5 minute), de mare (5 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Preț: 830000€ (EUR).
Caxias
5618 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 618 mp este în stil modern și are 5 camere din care 5 dormitoare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 1950000€ (EUR).
Cascais
23130 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 130 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 2 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Casa necesită lucrări de finisare. Preț: 375000€ (EUR).
Portimão
54185 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 185 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Preț: 330000€ (EUR).
Vagos
34260 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje cu 3 etaje are o suprafață de 260 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este nouă. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie, o șură și un debara dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este centrală. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj. Această casă este echipată cu panouri solare. Preț: 177500€ (EUR).
Sintra
1131.300 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 1300 mp este compusă din 13 camere din care 13 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 4 saloane. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, o piscină la interior. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon. Preț: 3500000€ (EUR).