Casă pentru Cumpărați, Portugalia - 55.743 rezultate

Aljustrel, , ,
Aljustrel
, ,
24
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Acest bun este compus din 1 salon și are 2 spații de depozitare : o șură. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 100500€ (EUR).
Cascais
, ,
3110 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 110 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon de 20 mp o șură și un debara dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 8 mp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu garaj metalic de 2 locuri. Preț: 180000€ (EUR).
Cascais
, ,
7604 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 604 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă și o curte acoperită. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining și are 2 spații de depozitare : o șură dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde și frigider. Încălzirea este cu lemne și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară frumoasă spre mare și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție fiind expusă spre nord, sud, est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o bibliotecă și de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază și un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 4200000€ (EUR).
São Brás de Alportel
, ,
22
Se vinde. Această casă cu un singur nivel este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Preț: 139000€ (EUR).
Setúbal Municipality
, ,
Se vinde. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de centrul orașului(1 km), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Ferma este situată în centrul orașului. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Preț: 420000€ (EUR).
Portalegre
, ,
4150 metru pătrat
Se vinde. Această fermă de lux are o suprafață de 150 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă. Această fermă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu șemineu. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Ferma este situată într-o zonă liniștită. Ferma necesită lucrări de finisare ; există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Preț: 427400€ (EUR).
Portalegre
, ,
3150 metru pătrat
Se vinde. Această fermă de lux are o suprafață de 150 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă. Această fermă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu șemineu. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Ferma este situată într-o zonă liniștită. Ferma necesită lucrări de finisare ; există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Preț: 425000€ (EUR).
Portalegre
, ,
280 metru pătrat
Se vinde. Această fermă de lux are o suprafață de 80 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă. Această fermă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu șemineu. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Ferma este situată într-o zonă liniștită. Ferma necesită lucrări de finisare ; există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Preț: 320000€ (EUR).
Sao Vicente
, ,
3129 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 129 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de instituțiile școlare, de mare (5 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 155000€ (EUR).
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă. Această casă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu mezanin. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de instituțiile școlare, de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de finisare ; există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Preț: 572470€ (EUR).