Casă pentru Cumpărați, Portugalia - 49.514 rezultate

Montijo
1145 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 45 mp este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o mansardă amenajată. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu duș.
Se vinde. Această casă este compusă din 1 cameră din care 1 dormitor. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu duș. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Olhão
2362 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 62 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă.
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (800 m). Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Lisabona
24211 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 5 etaje are o suprafață de 211 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Casa posedă 2 băi. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și un patio. Este disponiblilă începând cu anul 1.
Tavira
33143 metru pătrat
Se vinde. Această casă nemobilată cu 1 etaj cu 3 etaje are o suprafață de 143 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble, jaluzele electrice și luminoasă. Această casă a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, un debara și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (7 km), de mare (2 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar o verandă și un solar o piscină, o piscină comună. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Această casă este echipată cu panouri solare.
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Casa posedă 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf și se află în apropiere de magazine, de mare (200 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
Almada
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun, de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
São Brás de Alportel
23208 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu un singur nivel are o suprafață de 208 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este recentă. Locuința este dotată cu jaluzele electrice. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o șură dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această casă este echipată cu panouri solare.
Silves
223620 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 2 etaje are o suprafață de 620 mp este compusă din 23 camere din care 23 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă și o curte acoperită. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 8 spații de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 2 băi. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină.