Casă pentru Cumpărați, Polinezia Franceză - 6 rezultate

Leeward Islands
Sur les hauteurs, 1 km du centre.
76 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 76 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 1295 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, cadă, duș și duș.
Fa'a'ā
10 mn de Papeete.
94 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 94 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 567 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Taravao
5 mn du centre ville.
Se vinde. Terenul are o suprafață de 900 mp pe care se găsește o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Leeward Islands
Bord de mer, côte Est, 30 mn de l'aéroport.
147 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 147 mp. Terenul are o suprafață de 2860 mp pe care se găsește ieșire la mare. Casa posedă o cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
Windward Islands
Atoll de Rangiroa
Se vinde. Terenul are o suprafață de 3125 mp. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă, duș și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
Vaitape
Vaitape Society Islands French Polynesia
32
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 100 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Preț: 925711.