Casă pentru Cumpărați, Panama - 14 rezultate

Boca Chica, Island Boca Brava
43399 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 399 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2014. Terenul are o suprafață de 2682 mp pe care se găsește un atelier, o casă de oaspeți și o boxă. Această casă are mezanin. Acest bun este compus din 1 salon de 100 mp o spălătorie, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Propietatea este securizată.
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 399 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 5 băi. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină privată, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
San Miguelito
851.093 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 1093 mp și este compusă din 5 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 8 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină.
Ciudad de Panamá
1220804 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 804 mp și este compusă din 20 dormitoare. Casa posedă 12 băi.
Cocolí
64455 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 1 etaj are o suprafață de 455 mp și este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Casa posedă 6 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Ciudad de Panamá
43309 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 309 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa posedă 4 băi.
Ciudad de Panamá
44540 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 540 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi. Casa este dotată cu sistem de climatizare.
La Chorrera
44649 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 649 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi.
Alto Boquete
Alto Jaramillo
34400 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 400 mp este compusă din 7 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2011. Terenul are o suprafață de 4046 mp. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și frigider ; are 3 băi și 3 grupuri sanitare. Dispune de 1 balcon. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Boquete
78 Valle Escondidos
43401 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 401 mp este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2004, este renovată. Terenul are o suprafață de 1692 mp. Această casă are șemineu. Casa posedă 4 băi și 4 grupuri sanitare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă.