Casă pentru Cumpărați, Noua Zeelandă - 5.456 rezultate

Gisborne
Centennial Crescent 36
13
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 679 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 baie. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Gisborne
Albert Street 32
13
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 507 mp. Casa posedă 1 baie. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
Papakura
Wellington Street 1/12
13
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă și separat. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu telefon. Este disponiblilă începând cu anul 080033. Pentru mai multe detalii tel. : 0800332244.
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 819 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa posedă o bucătărie open space chicenetă ; are 1 baie cu cadă, duș și separat. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Propietatea este securizată. Această casă posedă o parcare privat de 2 locuri.
Papakura
Marne Road 3/59
12
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Waihi Beach
Hillview Road 43
13
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 366 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă, duș și separat. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Papakura
Lakeside Drive 11
13
Se vinde. Această casă frumoasă de lux este compusă din 3 dormitoare. Casa este confortabilă și este renovată. Terenul are o suprafață de 1040 mp pe care se găsește un atelier. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 baie. Casa este situată într-un loc de excepție. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Propietatea este securizată.
Auckland
/5 Turakina Street 1
22
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre golf. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.
Whangaparaoa
Glengarry Avenue 16
23
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 594 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de parc. Această casă posedă o parcare privat.
Waihi Beach
Ian Place 7
23
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 539 mp. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină.