Casă pentru Cumpărați, Monaco - 10 rezultate

Monaco-Ville
1174 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată are o suprafață de 74 mp este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și separat. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 2 cu lift, dispune de o vedere spre grădină. Casa este orientată pe direcția vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o loggie de 24 mp. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Monaco-Ville
22147 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 147 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la etajul 3 cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare, de parc. Casa este situată în grădină. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Monaco-Ville
12100 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 100 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și separat. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 4, dispune de o vedere frumoasă panoramică spre mare. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 13 mp.
Monaco-Ville
4110 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 110 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu duș și separat. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 11 cu lift și se află în apropiere de mare. Casa dispune de o terasă de 16 mp.
Monaco-Ville
2264 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 64 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 12 cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de magazine. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 16 mp. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
Monaco-Ville
34198 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 198 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 2 cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Monaco-Ville
163 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 63 mp este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu duș. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Propietatea este securizată și protejată de gardian.
Monaco-Ville
1172 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 72 mp este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Casa a fost construită în anul 1973. Acest bun este compus din 1 salon de 60 mp un dressing. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 12 mp o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Monaco-Ville
3222 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 222 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1983, este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la etajul 7 cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de gardian.
Monaco-Ville
7745 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 745 mp este în stil modern și are 10 camere din care 7 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță, un subsol. Proprietatea se găsește la etajul 12, dispune de o vedere frumoasă panoramică spre mare. Casa este orientată pe direcția sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această casă posedă o parcare de 14 locuri.