Casă pentru Cumpărați, Mexic - 191 rezultate

México D.F.
Minerva
57125 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 125 mp și este compusă din 7 dormitoare. Casa posedă 5 băi.
San Miguel de Allende
Diezmo Viejo
3340 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 40 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa posedă 3 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
San Miguel de Allende
Ojo de Agua
3337 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 37 mp și este compusă din 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă.
Zapopan
Santa Ines Fracc. Misiones
3328 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 28 mp și este compusă din 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 3 băi.
San Pedro Garza García
Cipreces
5465 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 65 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 5 băi.
México D.F.
Paseo de los Laureles
3344 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 44 mp și este compusă din 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 3 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Este echipată cu televizor.
México D.F.
Crestón
5478 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 78 mp și este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 5 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj de 6 locuri.
México D.F.
Agua
77102 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 102 mp și este compusă din 7 dormitoare. Casa posedă 7 băi cu hammam. Este echipată cu un hammam.
San Pedro Garza García
Palo Blanco
5340 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 40 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa posedă 5 băi.
México D.F.
Cascada
44111 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 111 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi. Este echipată cu televizor.