Casă pentru Cumpărați, Mauritius - 13 rezultate

Black River
4296 metru pătrat
Se vinde. Această vilă mobilată are o suprafață de 296 mp este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină, un spa. 580 de cheltuieli pentru serviciile comunale, 121345 comision agenție inclusă (comisionul agenției inclus în preț).
Districtul Pamplemousses
24
Se vinde. Această vilă mobilată și utilată complet este compusă din 6 camere din care 4 dormitoare. Vila a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie 2 bucătării de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor. 45 de cheltuieli pentru serviciile comunale.
Trou-aux-Biches
13
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Casa este nouă, a fost construită în anul 2017. Acest bun este compus din 2 saloane și 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (200 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor.
Grand Baie
33138 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 138 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2015, este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Vila este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de sport și de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Preț: 1€ (EUR).
Grand Baie
22
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Acoperișul este din paie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină privată. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Preț: 1€ (EUR).
Petit Raffray
3200 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu un singur nivel are o suprafață de 200 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2017. Acoperișul este din ardezie. Această vilă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (10 minute). Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată de 620 mp o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Preț: 1€ (EUR).
Grand Baie
3144 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 144 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2018. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă de 25 mp o piscină, o piscină privată, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Este disponiblilă începând cu anul 65. Preț: 653000€ (EUR) 200€ (EUR) de cheltuieli pentru serviciile comunale 653000 € (EUR) de taxe notariale taxele notariale reprezintă 653000 € (EUR).
Grand Baie
5300 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 300 mp este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2017. Acest bun este compus din 1 salon de 73 mp un dressing, o șură și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 25 mp, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă de 45 mp o piscină, o piscină la exterior, un spa. Preț: 1€ (EUR) 300€ (EUR) de cheltuieli pentru serviciile comunale.
Vacoas-Phoenix
33141 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 141 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2018. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 1€ (EUR).
Grand Baie
33157 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 157 mp este în stil duplex și are 5 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2019. Terenul are o suprafață de 154 mp. Vila posedă 3 băi și 3 grupuri sanitare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Preț: 423000€ (EUR).