Casă pentru Cumpărați, Maroc - 3.990 rezultate

Se vinde. Această vilă este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 222 mp.
Marrakech
925 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 925 mp este compusă din 10 camere. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Marrakech
5920 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 920 mp este compusă din 5 camere. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio, de asemenea o piscină.
Marrakech
93.509 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 3509 mp este compusă din 9 camere. Vila a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 9 băi cu cadă și duș. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio cu grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
El Jadida
2132 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 132 mp este compusă din 5 camere. Casa este renovată. Acest bun este compus din 3 saloane. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Marrakech
3700 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă nemobilată cu un singur nivel are o suprafață de 700 mp este compusă din 3 camere. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, o spălătorie și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio, de asemenea o piscină privată. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Marrakech
82.500 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux are o suprafață de 2500 mp este compusă din 8 camere. Acest bun este compus din 2 saloane și un dressing. Vila posedă 1 bucătărie ; are 8 băi cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Vila este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
Marrakech
51.407 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 1407 mp este compusă din 5 camere. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio, de asemenea o piscină.
Marrakech
81.440 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 1440 mp este compusă din 8 camere. Vila posedă 8 băi.
Tanger
3350 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 3 etaje are o suprafață de 350 mp este compusă din 4 camere. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 3 băi. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.