Casă pentru Cumpărați, Malta - 17 rezultate

Se vinde. Această fermă cu 1 etaj are o suprafață de 360 mp este compusă din 7 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Ferma posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
Naxxar
52.199 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 1 etaj are o suprafață de 2199 mp este compusă din 43 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1980. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 camere din care 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o spălătorie și un debara. Casa posedă o cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Swieqi
3269 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 269 mp este în stil duplex și are 6 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă o cadă. Casa este situată în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 10 locuri.
Naxxar
3249 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 249 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Această casă are pereți din grinzi. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space chicenetă. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină, de asemenea o piscină.
Se vinde. Această casă are o suprafață de 299 mp este compusă din 18 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă este decorată cu mulură, are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
Mosta
52.999 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 2999 mp este compusă din 18 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curățătorie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Mellieha
61.299 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 1299 mp este compusă din 11 camere din care 6 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Mellieha
31.099 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 1099 mp este compusă din 8 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Zurrieq
41.899 metru pătrat
Se vinde. Această fermă cu 1 etaj are o suprafață de 1899 mp este compusă din 7 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Ferma posedă 1 bucătărie de tip chicenetă, are baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o verandă o piscină.