Casă pentru Cumpărați, Luxemburg - 618 rezultate

Käerjeng
2220 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 220 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1900. Terenul are o suprafață de 12949 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 2 bucătării ; are 2 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de iarnă și o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
130 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 130 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 26385 mp.
Mersch
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 80 mp este compusă din 3 camere. Casa a fost construită în anul 1930, este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble și jaluzele electrice. Casa a fost complet finisată cu parchet și gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este cu combustibil și cu lemne. Proprietatea se găsește la ultimul etaj și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Merscheid
2230 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 230 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 26587 mp. Casa posedă 2 băi.
Kaundorf
1150 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 14164 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, o mansardă amenajată. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă, duș și separat. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj cu o suprafață de 80 mp.
Mersch
1240 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 240 mp este în stil modern și are 4 camere. Casa a fost construită în anul 2018. Terenul are o suprafață de 17684 mp. Acest bun este compus din 1 birou, o spălătorie, un dressing și un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă, duș și separat. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Luxemburg
3180 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 180 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 1999, este renovată în anul 2012. Terenul are o suprafață de 15094 mp. Locuința este dotată cu geamuri duble, jaluzele electrice și luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită și în grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Baschleiden
1140 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 140 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 16187 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și separat. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de magazine. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Bridel
229 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 229 mp este în stil duplex și are 3 camere. Casa a fost construită în anul 2018. Acest bun este compus din 1 salon de 76 mp 1 dining, o spălătorie, un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și separat. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre est, vest. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de o intrare cu cod digital.
Wickrange
1150 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 150 mp este compusă din 3 camere. Casa a fost construită în anul 2018. Terenul are o suprafață de 9145 mp. Acest bun este compus din 1 salon de 40 mp 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și o șură ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 1 baie cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj.