Casă pentru Cumpărați, Letonia - 197 rezultate

Riga
Mežaparks, Kokneses prospekts, 1k-16
Se vinde. Casa este recentă. Terenul are o suprafață de 1722 mp. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.
Riga
Torņakalns, Robežu iela
Se vinde. Terenul are o suprafață de 1583 mp.
Piņķi
Bezdelīgu iela, 14
22
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă a fost construită în stil vechi cu pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
Piņķi
Bezdelīgu iela
34
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este recentă și nouă, a fost construită în anul 2016, este renovată. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă are pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și are 2 spații de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină, un spa. Această proprietate este dotată cu un carport. Preț: 250000€ (EUR).
Piņķi
Bezdelīgu iela, 19
34
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 608 mp pe care se găsește o boxă. Această casă a fost construită în stil vechi cu pereți cu stucatură. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
Piņķi
Bezdelīgu iela, 13
34
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă are pereți cu stucatură vechi. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
Piņķi
Bezdelīgu iela, 17
34
Se vinde. Această casă nemobilată cu 2 etaje este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, recentă și nouă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 308 mp pe care se găsește o boxă. Această casă are pereți cu stucatură vechi. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și în sat și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un parc privat, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de pază. Preț: 60€ (EUR).
Se vinde. Casa a fost construită în anul 2008. Terenul are o suprafață de 5005 mp.
Riga
Ķengarags, Malnavas iela
Se vinde. Casa este în stare bună, a fost construită în anul 1936. Terenul are o suprafață de 762 mp. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Garkalne
Ziedu iela
Se vinde. Casa este nouă. Terenul are o suprafață de 3500 mp. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are pereți cu stucatură. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu duș și hammam. Încălzirea este cu gaz. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu un hammam.