Casă pentru Cumpărați, Jamaica - 7 rezultate

Se vinde. Această casă este compusă din 1 dormitor. Casa posedă 1 baie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină, un spa.
Se vinde. Această casă este compusă din 5 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Mandeville
Ingleside Drive
566.000 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 6000 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Această casă este compusă din 1 dormitor. Casa posedă 1 baie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină, un spa. Preț: 3200000$ (USD).
Se vinde. Această casă este compusă din 1 dormitor. Casa posedă 1 baie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină, un spa. Preț: 3500000$ (USD).
Saint Thomas Parish
2
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă și o boxă. Această casă are pereți cu stucatură mulură și este dotată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing, are dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Preț: 186520€ (EUR).
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 8 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o sală de fitnes și de un cort de tenis. Preț: 6200000$ (USD).