Casă pentru Cumpărați, Italia - 115.798 rezultate

Colleretto Castelnuovo
VIA QUINZEINA 17
1280 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 80 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Locuința este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă chicenetă ; are 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar.
Como
Via Plinio 7
79800 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 800 mp este compusă din 18 camere din care 9 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă. Vila posedă 7 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre lac.
Pontestura
VIA 17 OTTOBRE 7
15240 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 240 mp este compusă din 13 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este bine izolată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Vila posedă 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Vila este situată într-o zonă liniștită.
Serramazzoni
Loc. Pazzano
22
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
San Felice Circeo
VIALE EUROPA 57
45150 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 150 mp și este compusă din 5 dormitoare. Vila posedă 4 băi. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio.
Bellagio
VIALE PROVINCIALE N°84
58400 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 3 etaje are o suprafață de 400 mp este compusă din 10 camere din care 8 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Vila necesită lucrări de renovare Nu necesită nici o lucrare. Această proprietate este dotată cu un garaj și garaj metalic.
Ventimiglia
Grimaldi
22200 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 200 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Terenul are o suprafață de 500 mp. Casa posedă 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre mare și spre munți. Casa necesită lucrări de renovare. 38000 comision agenție inclusă (comisionul agenției inclus în preț).
Padenghe Sul Garda
22130 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 130 mp este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară spre lac. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 300 mp, de asemenea o piscină comună. Această proprietate este dotată cu garaj metalic de 1 loc.
Polpenazze del Garda
32241 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă are o suprafață de 241 mp este compusă din 6 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată de 80 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Lonato
32375 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă de lux are o suprafață de 375 mp este compusă din 5 camere din care 2 dormitoare. Cabana este confortabilă. Cabana a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou de 35 mp o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o pivniță. Cabana posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 1300 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj.