Casă pentru Cumpărați, Italia - 95.113 rezultate

Pontremoli
Canale Scuro
2420 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 420 mp este compusă din 10 camere. Terenul are o suprafață de 2562 mp. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un debara ; are de asemenea o pivniță. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Cabana este situată în grădină. Cabana dispune de o grădină de 2560 mp.
Licciana Nardi
Provinciale 70
3530 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 530 mp este compusă din 14 camere. Cabana este în stare bună. Terenul are o suprafață de 37000 mp. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Cabana posedă 1 bucătărie ; are 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină la interior.
Mulazzo
Talavorno
1270 metru pătrat
Se vinde. Această fermă are o suprafață de 270 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 404 mp pe care se găsește o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această fermă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea o pivniță. Ferma posedă 1 bucătărie de tip chicenetă ; are 1 baie cu cadă. Ferma necesită lucrări de renovare Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte privată și o grădină de 117 mp de 12 mp.
Cisternino
san donato
1148 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 2 etaje are o suprafață de 148 mp este compusă din 6 camere. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Cabana posedă chicenetă ; are 1 baie. Încălzirea este individuală. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
Cisternino
san leonardo
2274 metru pătrat
Se vinde. Această cabană mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 274 mp este compusă din 9 camere. Terenul are o suprafață de 2842 mp. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie mobilată de tip chicenetă ; are 2 băi. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
Tavernola Bergamasca
2290 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 90 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Cabana este nouă. Cabana posedă 2 băi cu hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și un solar o piscină încălzită. Această proprietate este dotată cu garaj metalic. Este echipată cu un hammam. Preț: 238000€ (EUR).
Parzanica
2290 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 90 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Cabana este nouă. Cabana posedă 2 băi cu hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și un solar o piscină încălzită. Această proprietate este dotată cu garaj metalic. Este echipată cu un hammam. Preț: 238000€ (EUR).
Gaiole in Chianti
San Donato in perano
3174 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 174 mp este în stil de fermă renovată și are 5 camere. Casa este nouă. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 3 băi. Încălzirea este cu energie solară și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de un castel. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Este disponiblilă începând cu martie. Preț: 434000€ (EUR).
Gaiole in Chianti
San Donato in Perano
2140 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 140 mp este în stil de fermă renovată și are 4 camere. Cabana este nouă. Acest bun este compus din 1 birou. Cabana posedă 2 băi. Încălzirea este cu energie solară și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de un castel. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Este disponiblilă începând cu martie. Preț: 434000€ (EUR).
Gaiole in Chianti
San Donato in Perano
2120 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 120 mp este în stil de fermă renovată și are 4 camere. Cabana este nouă. Acest bun este compus din 1 birou. Cabana posedă 2 băi. Încălzirea este cu energie solară și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de un castel. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Este disponiblilă începând cu martie. Preț: 434000€ (EUR).