Casă pentru Cumpărați, Italia - 6.476 rezultate

Monte Porzio Catone
Via Scrivia, 4
22140 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 140 mp este compusă din 7 camere din care 2 dormitoare. Vila este nouă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Vila posedă 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (1 km). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea un jacuzzi. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 155000€ (EUR).
Se vinde. Casa este confortabilă și este renovată. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 49000€ (EUR).
Govone
via Delle Chiese, 35
3282 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 282 mp este compusă din 8 camere. Casa a fost construită în anul 1999. Terenul are o suprafață de 10000 mp. Casa posedă 3 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 700000€ (EUR).
Sistiana
107 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 107 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 122 mp. Casa posedă o cadă. Încălzirea este centrală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 minute), de un castel. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 122 mp, de asemenea o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc. Această casă este echipată cu panouri solare. Este disponiblilă imediat. Preț: 330000€ (EUR) pe lună.
Sistiana
200 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 200 mp este compusă din 6 camere. Terenul are o suprafață de 492 mp. Casa posedă o cadă. Încălzirea este centrală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 minute), de un castel. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă de 500 mp de 500 mp o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Această casă este echipată cu panouri solare. Este disponiblilă imediat. Preț: 630000€ (EUR) pe lună.
Jesolo
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 80 mp este compusă din 4 camere. Terenul are o suprafață de 340 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu mașină de spălat rufe și cadă. Încălzirea este centrală și cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 300 mp o verandă de 20 mp. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este echipată cu televizor. Animalele sunt acceptate. Preț: 410000€ (EUR) pe lună (fără cheltuielile pentru serviciile comunale), (comisionul agenției inclus în preț).
Sistiana
122 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 122 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 118 mp. Casa posedă o cadă. Încălzirea este centrală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 minute), de un castel. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă de 120 mp, de asemenea o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc. Această casă este echipată cu panouri solare. Este disponiblilă imediat. Preț: 350000€ (EUR) pe lună.
Grosseto
950 metru pătrat
Se vinde. Această vilă mobilată are o suprafață de 950 mp este compusă din 12 camere. Vila este renovată. Terenul are o suprafață de 24000 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Această vilă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 dining. Vila posedă 1 bucătărie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Preț: 3000000€ (EUR) pe lună.
Lignano Sabbiadoro
382 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux cu 2 etaje are o suprafață de 382 mp este în stil modern și are 9 camere. Casa este amenajată și este renovată în anul 2014. Terenul are o suprafață de 1500 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou și are diverse spații de depozitare printre care un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă o bucătărie mobilată de tip chicenetă, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este centrală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare (12 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție fiind expusă spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități. Preț: 950000€ (EUR) pe lună.
Lignano Sabbiadoro
382 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux cu 2 etaje are o suprafață de 382 mp este în stil modern și are 9 camere. Casa este amenajată și este renovată în anul 2014. Terenul are o suprafață de 1500 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou și are diverse spații de depozitare printre care un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă o bucătărie mobilată de tip chicenetă, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este centrală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție fiind expusă spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități. Preț: 950000€ (EUR) pe lună.