Casă pentru Cumpărați, Irlanda - 4.988 rezultate

Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie cu cadă.
Limerick
Clounlehard
332.000 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu un singur nivel cu 2 etaje are o suprafață de 2000 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Acoperișul este din țiglă. Proprietatea are în componența sa un atelier. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această casă a fost construită în stil de arhitect cu pereți cu stucatură, a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Este echipată cu telefon.
Lismore
3146 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 146 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 2 saloane. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj privat.
Kerry Airport
4
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și cu lemne. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
Ranelagh
54 Sandford Road, Ranelagh, Dublin 6,Dublin
5
Se vinde. Această casă este compusă din 11 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie. Casa posedă 5 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-un loc de excepție. Preț: 900000€ (EUR).
Ballsbridge
25 Ailesbury Road, Ballsbridge, Dublin 4,Dublin
3
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 5 camere. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată, luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu cornișă și gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, 4 birouri, o spălătorie, un dressing, o șură și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Preț: 2950000€ (EUR).
Ranelagh
109 Moyne Road, Ranelagh, Dublin 6,Dublin
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu cornișă și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 2 bucătării, echipate cu un cuptor electric, mașină de uscat rufe, frigider, hotă, plită, cadă, duș și duș. Încălzirea este cu gaz. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 935000€ (EUR).
Killiney
9 Springhill Park, Killiney,Dublin
4
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 4 camere. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 4 băi cu cadă, duș și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și un patio. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Preț: 695000€ (EUR).
Coolock
1B Ballyshannon Road, Coolock, Dublin 5,Dublin
2
Se vinde. Această casă mobilată este în stil modern și are 4 camere. Casa este recentă și nouă. Locuința este dotată cu geamuri duble, luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Preț: 245000€ (EUR).