Casă pentru Cumpărați, Insulele Virgine Britanice - 57 rezultate

Tortola
Turpentine House
43301 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 301 mp și este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 5908 mp pe care se găsește un atelier. Această casă îngrijită are pereți din grinzi și gresie. Acest bun este compus din 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și un patio cu grătar o verandă o piscină, un spa. Preț: 2100000$ (USD).
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre mare și se află în apropiere de mare. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 1700000$ (USD).
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 3480 mp. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio, o verandă și un solar o piscină. Preț: 2950000$ (USD).
Tortola
Cloudwalk
33185 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 185 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Terenul are o suprafață de 3164 mp. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre scuar. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și un patio cu grătar o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 1400000$ (USD).
Virgin Gorda
Toad Hall, Virgin Gorda
44334 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 334 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Preț: 6000000$ (USD).
Tortola
Shannon House, Tortola's dramatic hillside estate
77529 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 746 etaje are o suprafață de 529 mp și este compusă din 7 dormitoare. Casa este confortabilă. Acoperișul este din țiglă. Terenul are o suprafață de 21246 mp pe care se găsește o boxă. Această casă are pereți din grinzi mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip chicenetă, echipată cu un cuptor electric, frigider și chiuvetă ; are 7 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de parcarea publică. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un parc privat, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless. Preț: 3250000$ (USD).
Tortola
Baywatch - lovely home with stunning dual aspect views!
54464 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 464 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 5054 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Preț: 1285000$ (USD).
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 9 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea un spa. Preț: 16500000$ (USD).
Tortola
Samsara
278 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 278 mp. Terenul are o suprafață de 5208 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Preț: 1900000$ (USD).
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 1719 mp pe care se găsește o boxă. Acest bun este compus din 1 birou, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space chicenetă, echipată cu chiuvetă ; are 4 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 2500000$ (USD).