Casă pentru Cumpărați, Insulele Virgine - 20 rezultate

Christiansted
Anna's Hope EA
43371 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 371 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2016. Terenul are o suprafață de 3075 mp. Acest bun este compus din 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină, un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Christiansted
Cotton Valley EB
45277 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 277 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 1456 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și plită ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Christiansted
Seven Hills EA
32195 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 195 mp și este compusă din 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2008. Terenul are o suprafață de 10926 mp. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Christiansted
Shoys (The) EA
44234 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 234 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1971. Terenul are o suprafață de 2751 mp. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider ; are 4 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină încălzită, un spa.
Christiansted
Shoys (The) EA
44315 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 315 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 11695 mp. Casa a fost finisată cu gresie. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar o verandă o piscină.
Christiansted
Turner's Hole EB
58485 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 485 mp și este compusă din 8 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1983. Terenul are o suprafață de 6555 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
St. Thomas
Hull LNS
22185 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 185 mp și este compusă din 2 dormitoare. Terenul are o suprafață de 12140 mp. Casa posedă 2 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită.
Christiansted
Cotton Valley EB
33165 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 165 mp și este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2589 mp. Acest bun este compus din 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această casă este echipată cu panouri solare.
Christiansted
Shoys (The) EA
54399 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată are o suprafață de 399 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2006. Terenul are o suprafață de 5989 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Această casă este decorată cu mulură. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider și plită ; are 5 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare și spre lac și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină încălzită, un spa. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
St. Thomas
Frydendal EE
1110950 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 950 mp și este compusă din 10 dormitoare. Terenul are o suprafață de 250905 mp. Casa posedă 11 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.