Casă pentru Cumpărați, Insulele Turks şi Caicos - 6 rezultate

Cockburn Town
Governors Beach - Beachfront Land
Se vinde. Terenul are o suprafață de 16592 mp.
Providenciales
Villa Cerulean
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa este în stare bună. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
Providenciales
Passion Flower Lane - Luxury Waterfront Villa
54371 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 371 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 2347 mp. Locuința este luminoasă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa. Preț: 2950000$ (USD).
Providenciales
Views of the Ocean, Walk to Babalua Beach
35479 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 2 etaje are o suprafață de 479 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa posedă 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-un loc de excepție. Preț: 1049000$ (USD).
Providenciales
Seafoam Villa on the Canal in Leeward
4
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Preț: 2350000$ (USD).
Providenciales
Modern Canal Home in Leeward
43
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2013. Terenul are o suprafață de 2589 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Casa posedă 4 băi. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Preț: 1995000$ (USD).