Casă pentru Cumpărați, Insulele Bermude - 6 rezultate

Smiths Parish
Fairwind
44379 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 379 mp și este compusă din 4 dormitoare. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
Smiths Parish
89 Harrington Sound Rd Harrington Sound Rd
44390 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 390 mp și este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 5018 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider ; are 4 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
St.George's
French House
43300 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 300 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa este în stare bună. Terenul are o suprafață de 2954 mp. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 4 băi. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină.
Paget Parish
Ardsheal Cottage
44557 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 557 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 3237 mp. Această casă are pereți din grinzi șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip chicenetă ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Paget Parish
PopOver
34430 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux cu 2 etaje are o suprafață de 430 mp și este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2832 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la subsol acces pe scară spre lac. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Smiths Parish
Jacaranda
44438 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 438 mp și este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2792 mp. Această casă are pereți din grinzi. Acest bun este compus din 1 birou. Casa posedă 4 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Preț: 2500000$ (USD).