Casă pentru Cumpărați, Grecia - 7.861 rezultate

Νικήτη
Akti Elias,Sithonia,Halkidiki,Greece
34120 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux are o suprafață de 120 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 3 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Nea Kallikratia
Kalikratia,Moudania,Halkidiki,Greece
33255 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 255 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare. Casa posedă 2 bucătării cu o suprafață de 200 ; are 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Casa este situată în sat. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 200. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă.
Sane
Elani,Kassandra,Halkidiki,Greece
33170 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 170 mp este în stil duplex și are 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această vilă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie. Acest bun este compus din 2 saloane și are 3 spații de depozitare și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Vila este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
Kassandra
Nea Skioni,Kassandra,Halkidiki,Greece
1280 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 80 mp este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și un patio de 20.
Nea Kallikratia
Veria,Moudania,Halkidiki,Greece
23160 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 160 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și are 2 spații de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare, de mare (450 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 600 cu grătar. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Sane
Siviri,Kassandra,Halkidiki,Greece
77346 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 346 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Vila este confortabilă, recentă și nouă. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie, un dressing și o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie ; are 7 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este cu pompă de căldură și prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare, de mare (300 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 2990 mp o verandă de 60 mp o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această vilă posedă o parcare de 2 locuri cu o suprafață de 44.
Florina
Neos Marmaras,Sithonia,Halkidiki,Greece
610500 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 500 mp este compusă din 10 camere din care 10 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 6 saloane și are 6 spații de depozitare și are 4 spații de depozitare : o sală de stocare. Casa posedă 2 bucătării ; are 6 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 2500 o grădină cu grătar.
Νικήτη
Nikiti,Sithonia,Halkidiki,Greece
1145 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 45 mp este în stil duplex și are 1 cameră din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 1, dispune de o vedere spre munți și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Sane
Elani,Kassandra,Halkidiki,Greece
150 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 150 mp este în stil duplex. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și are 3 spații de depozitare : o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
Kassandra
Polichrono,Kassandra,Halkidiki,Greece
1270 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 2 etaje are o suprafață de 70 mp este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Această proprietate este dotată cu o parcare.