Casă pentru Cumpărați, Grecia - 8.191 rezultate

Sithonia
Parthenonas,Sithonia,Halkidiki,Greece
54291 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 291 mp este în stil tradițional și are 4 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 2 saloane. Vila posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Vila este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 358 o grădină cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Kassandra
Posidi,Kassandra,Halkidiki,Greece
34145 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 145 mp este în stil duplex și are 4 camere din care 4 dormitoare. Vila este confortabilă. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 1000 o grădină de 1 ari cu grătar.
Kassandra
Kriopigi,Kassandra,Halkidiki,Greece
23146 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 66 etaje cu 3 etaje are o suprafață de 146 mp este în stil duplex și are 3 camere din care 3 dormitoare. Vila este nouă. Locuința este inundată de lumină naturală. Această vilă are pereți cu stucatură șemineu. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 500 cu grătar. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Kassandra
Polichrono,Kassandra,Halkidiki,Greece
22250 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 250 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 250 de 1600 o grădină.
Aristotelis
Nea Roda,Athos,Halkidiki,Greece
33130 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux mobilată cu 3 etaje are o suprafață de 130 mp este în stil duplex și are 3 camere din care 3 dormitoare. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Vila posedă 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar.
Kassandra
Nea Skioni,Kassandra,Halkidiki,Greece
671.453 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 3 etaje are o suprafață de 1453 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Această vilă are șemineu. Vila posedă o bucătărie utilată ; are 6 băi cu cadă 6 grupuri sanitare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
Kassandra
Polichrono,Kassandra,Halkidiki,Greece
35215 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu 3 etaje are o suprafață de 215 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 3 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Este echipată cu televizor.
Kassandra
Hanioti,Kassandra,Halkidiki,Greece
45400 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 400 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 2500 o grădină cu grătar.
Polygyros
Gerakini,Sithonia,Halkidiki,Greece
1295 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 95 mp este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Vila este nouă. Acest bun este compus din 1 salon. Vila posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Kassandra
Polichrono,Kassandra,Halkidiki,Greece
25195 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 195 mp este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Vila este nouă. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining și are 1 spațiu de depozitare : o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.