Casă pentru Cumpărați, Germania - 16 rezultate

Bollendorf-Pont
1170 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 170 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 1970. Terenul are o suprafață de 11088 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este cu combustibil. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa necesită lucrări de finisare. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Weißenburg in Bayern
712 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 712 mp este în stil modern și are 25 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 32000 mp pe care se găsește o cramă. Casa a fost finisată cu gresie și parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o cramă. Casa posedă o cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o bibliotecă. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport.
Brenz
190 metru pătrat
Se vinde. Această fermă are o suprafață de 190 mp este compusă din 7 camere. Terenul are o suprafață de 170400 mp. Ferma a fost finisată cu gresie și parchet. Ferma posedă o cadă. Încălzirea este electrică. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Grimma
1.460 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 1460 mp este compusă din 14 camere. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de un castel. Casa este situată într-un loc de excepție.
Simbach am Inn
300 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 300 mp este compusă din 9 camere. Casa este în stare bună. Terenul are o suprafață de 450 mp. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining amenajată. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Încălzirea este cu combustibil. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie.
Hanau
1.568 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 1568 mp este în stil modern. Terenul are o suprafață de 7466 mp. Încălzirea este cu combustibil. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este orientată pe direcția nord-est. Această proprietate este dotată cu o parcare. Această casă este echipată cu panouri solare.
Weißenburg in Bayern
481 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 481 mp este compusă din 17 camere. Casa este în stare bună și este renovată în anul 2015. Terenul are o suprafață de 1768 mp. Locuința este inundată de lumină naturală și este bine izolată. Casa îngrijită a fost complet finisată cu parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o cadă. Încălzirea este cu combustibil. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Casa este situată într-un loc de excepție fiind expusă spre sud, soare. Această proprietate este dotată cu o parcare de 6 locuri. Preț: 1250000€ (EUR).
Berlin
Kurfürstenstrasse
3
Se vinde. Această casă de lux cu 8 etaje este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un parc privat. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 39000€ (EUR).
Berlin
Kurfürstenstrasse
3
Se vinde. Această casă de lux cu 8 etaje este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un parc privat. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 39000€ (EUR).
Berlin
Kurfürstenstrasse
4
Se vinde. Această casă de lux cu 8 etaje este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 birou și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un parc privat și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Preț: 78000€ (EUR).