Casă pentru Cumpărați, Franţa - 62.974 rezultate

Se vinde. Această cabană este compusă din 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu chiuvetă ; are 6 băi cu cadă, duș și hammam. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină, un spa. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este echipată cu un hammam.
Mauves-sur-Loire
240 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu un singur nivel are o suprafață de 240 mp. Vila a fost construită în anul 1850. Proprietatea are în componența sa un atelier și o anexă. Această vilă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță.
Mugron
15424 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 424 mp este compusă din 11 camere din care 5 dormitoare. Vila a fost construită în secolul 16 anul 1598. Proprietatea are în componența sa o anexă și un hangar. Acest bun este compus din 1 salon și o șură. Vila posedă 1 baie cu cadă. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 25000€ (EUR).
Nogent-sur-Oise
33150 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 150 mp este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1890. Proprietatea are în componența sa un atelier și o anexă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane de 40 mp 1 birou și o spălătorie și are diverse spații de depozitare printre care dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este orientată pe direcția sud. Nu necesită nici o lucrare. Vila dispune de o terasă de 75 mp.
Carquefou
268 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 68 mp este compusă din 4 camere din care 2 dormitoare. Vila este recentă, a fost construită în anul 2012. Această vilă are mezanin. Vila posedă o bucătărie echipată cu gaz. Încălzirea este cu gaz. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj. Această vilă este echipată cu panouri solare.
Mauves-sur-Loire
15217 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 217 mp este compusă din 7 camere din care 5 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1963. Proprietatea are în componența sa o anexă de 55 mp. Acest bun este compus din 1 salon de 55 mp. Vila posedă 1 baie și 2 grupuri sanitare. Vila este orientată pe direcția sud.
Saint-Simon-de-Pellouaille
3160 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă are o suprafață de 160 mp este compusă din 8 camere din care 3 dormitoare. Vila este renovată. Proprietatea are în componența sa o anexă. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o șură. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu duș. Încălzirea este cu combustibil. Vila este situată în grădină. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Massieux
385 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu un singur nivel are o suprafață de 85 mp este compusă din 5 camere din care 3 dormitoare. Vila este recentă. Acest bun este compus din 1 salon și o șură. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Saint-Clair-du-Rhône
23115 metru pătrat
Se vinde. Această vilă cu un singur nivel are o suprafață de 115 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 1980. Această vilă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o grădină închisă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Jonzac
3140 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 140 mp este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Vila este renovată în anul 2015. Proprietatea are în componența sa un atelier și o anexă. Această vilă are pereți din piatră șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing și are diverse spații de depozitare printre care dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu duș și separat. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă.