Casă pentru Cumpărați, Elveţia - 522 rezultate

Wollerau
200 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 200 mp este compusă din 6 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 304 mp. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată.
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 150 mp este în stil modern și are 4 camere. Casa a fost construită în anul 1997. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o șură. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre munți și se află în apropiere de parc. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea un spa. Este echipată cu un hammam.
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 2017. Această casă are pereți din piatră. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Preț: 2.
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 160 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 2017. Această casă are pereți din piatră. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Această proprietate este dotată cu un garaj privat. Preț: 2.
Grône
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 160 mp este compusă din 4 camere. Casa este nouă, a fost construită în anul 2017. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu mașină de uscat rufe și cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre munți. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Grimentz
110 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 110 mp este compusă din 6 camere. Casa a fost construită în anul 1990. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Vissoie
180 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180 mp este compusă din 4 camere. Casa este renovată în anul 2006. Locuința este inundată de lumină naturală. Această casă are pereți din piatră arhitect și este dotată cu mezanin. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită.
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 173 mp este compusă din 5 camere. Casa a fost construită în anul 2017. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă o cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc de 2 locuri.
Les Agettes
136 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 136 mp este compusă din 4 camere. Casa a fost construită în anul 2017. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică spre munți și se află în apropiere de transportul în comun (50 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponiblilă începând cu 201 august anul 2017.
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 73 mp este compusă din 3 camere. Casa a fost construită în anul 1983. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu duș. Încălzirea este cu lemne și prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă. Preț: 285.