Casă pentru Cumpărați, Croaţia - 204 rezultate

Motovun
189 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 189 mp este în stil tradițional și are 5 camere. Terenul are o suprafață de 1843 mp. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, o șură și un debara. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Este echipată cu televizor.
Lun
112 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 4 etaje are o suprafață de 112 mp este compusă din 5 camere. Casa este renovată. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon și un debara. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă și separat. Casa dispune de o terasă de 14 mp. Preț: 185000€ (EUR).
Vižinada
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 160 mp este în stil tradițional și are 5 camere. Terenul are o suprafață de 1152 mp. Casa a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, o șură și un debara. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
Općina Oprtalj
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 160 mp este în stil modern și are 5 camere. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 200 mp cu grătar de 30 mp o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor.
Bužinija
110 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 110 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 920 mp. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (5 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (1000 m). Casa necesită lucrări de renovare. Această casă posedă o parcare privat.
Motovun
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 160 mp este în stil modern și are 6 camere. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 340 mp cu grătar, de asemenea o piscină. Este echipată cu televizor.
Bužinija
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă nemobilată are o suprafață de 80 mp este compusă din 3 camere. Terenul are o suprafață de 306 mp. Locuința este bine izolată. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un debara. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este echipată cu televizor.
Comuna Kaštelir
117 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 117 mp este compusă din 4 camere. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 158 mp. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are pereți din piatră. Casa posedă o cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare (7 km).
Nova Vas
67 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 67 mp este compusă din 3 camere. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la etajul 1, dispune de o vedere spre mare. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
Ičići
260 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 260 mp este compusă din 8 camere. Terenul are o suprafață de 400 mp. Casa a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un debara. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare (10 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar de 60 mp o piscină. Este echipată cu televizor.