Casă pentru Cumpărați, Costa Rica - 125 rezultate

Puntarenas Province
641.754 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 1754 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 1532 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 6 băi. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Savegre
Puertocito Road
44549 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 549 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Terenul are o suprafață de 2632 mp. Această casă are pereți din grinzi și parchet. Acest bun este compus din 2 birouri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 610 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2011. Terenul are o suprafață de 1207 mp. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 2 saloane și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de mare. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio cu grătar o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
Savegre
Las Olas, Escaleras
55849 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 849 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2008, este renovată. Terenul are o suprafață de 185 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol, o cramă. Casa posedă 5 băi cu cadă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, de asemenea o piscină.
Santa Ana
44474 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 474 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2001. Terenul are o suprafață de 130 mp pe care se găsește o casă de oaspeți și o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 4 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj de 3 locuri.
Savegre
Puertocito
44299 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 299 mp și este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2255 mp. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Santa Ana
Alto las Palomas
17122.904 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux are o suprafață de 2904 mp și este compusă din 12 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Terenul are o suprafață de 1779 mp pe care se găsește o casă de oaspeți. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de jocuri. Casa posedă 17 băi. Casa este situată într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
Escazú
Escazu
65849 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 849 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2013. Terenul are o suprafață de 108 mp pe care se găsește o casă de oaspeți și o boxă. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri, un dressing și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu chiuvetă ; are 6 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor, de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
Quepos
Luxury, panoramic views, unique
33529 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 529 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2000. Terenul are o suprafață de 92 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu televizor.
Arenal
44849 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 849 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2000. Terenul are o suprafață de 2056 mp. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu frigider ; are 4 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre lac. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.