Casă pentru Cumpărați, Cipru - 323 rezultate

9366
45540 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 540 mp și este compusă din 5 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această vilă a fost construită în stil vechi și este dotată cu șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o spălătorie. Vila posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre grădină și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Această vilă este echipată cu panouri solare.
8773
54392 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux mobilată și utilată complet are o suprafață de 392 mp este în stil modern și este compusă din 4 dormitoare. Vila este recentă. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o sală de jocuri și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol. Vila posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 5 băi cu cadă, duș și duș. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri. Această vilă este echipată cu panouri solare.
Strovolos
Strovolos, Lefkosia (Nicosia),
3150 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 150 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2009. Casa posedă 1 grup sanitar. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Latsia
Latsia, Lefkosia (Nicosia),
3125 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 125 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1980. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric ; are 1 grup sanitar. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (33). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Lakatamia
23180 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2011. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz ; are 2 băi și 3 grupuri sanitare. Încălzirea este cu gaz. Casa este situată în grădină și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Agios Athanasios
Agios Athanasios, Lemesos, Limassol,
3180 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 180 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2017. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină comună. Proprietatea beneficiază de o sală de sport.
Sha
Sia, Lefkosia (Nicosia),
13261 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 261 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2006. Casa posedă 1 baie și 2 grupuri sanitare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Palodia
Palodeia, Lemesos, Limassol,
15170 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 170 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2017. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa posedă 1 baie și 3 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Anafotia
Anafotida, Larnaka, Larnaca,
13149 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 149 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 1 baie cu cadă și duș 1 grup sanitar. Proprietatea oferă un acces pe scară. Casa este situată în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Agios Athanasios
Agios Athanasios, Lemesos, Limassol,
14174 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 174 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2018. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa posedă 1 baie și 1 grup sanitar. Casa este situată într-o zonă liniștită și înspre curte. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină comună. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu un garaj.