Casă pentru Cumpărați, Capul Verde - 5 rezultate

Porto Novo
33350 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 350 mp este compusă din 8 camere din care 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2014. Terenul are o suprafață de 1600 mp. Casa posedă 3 băi și 4 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de mare (80 m). Casa dispune de o terasă de 80 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Această casă este echipată cu panouri solare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități. Preț: 198000€ (EUR).
Se vinde. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor microunde, cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină comună. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Preț: 140205€ (EUR).
Se vinde. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor microunde, cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină comună. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Preț: 162679€ (EUR).
Municipalitatea Boa Vista, Capul Verde
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Casa este renovată. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Propietatea este securizată. Preț: 85000€ (EUR).
Santa Maria
6
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 7 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless. Preț: 130000€ (EUR).