Casă pentru Cumpărați, Bulgaria - 23 rezultate

Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Acoperișul este din țiglă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost finisată cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Această casă cu un singur nivel este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Casa posedă 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
Plenimir
13130 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 130 mp este în stil duplex și este compusă din 3 dormitoare. Vila este nouă și este renovată. Terenul are o suprafață de 3000 mp pe care se găsește o anexă și o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță. Vila posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă și duș. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Vila este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină, un spa. Este echipată cu televizor. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet wireless.
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa posedă o cadă. Preț: 135000€ (EUR).
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa posedă 2 băi cu cadă și duș. Preț: 109533€ (EUR).
Se vinde. Această casă nemobilată este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună. Preț: 75000€ (EUR).
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj. Preț: 98000€ (EUR).
Se vinde. Această casă este compusă din 3 camere din care 2 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți. Preț: 15000€ (EUR).
Se vinde. Această casă este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Casa este confortabilă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 5 locuri. Este echipată cu televizor. Preț: 117671€ (EUR).
Sunny Beach
1
Se vinde. Această casă este compusă din 2 camere din care 1 dormitor. Locuința este inundată de lumină naturală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (50 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată. Preț: 70000€ (EUR).