Casă pentru Cumpărați, Belize - 5 rezultate

Corozal District
Orchid Bay Road
222.400 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 2400 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 2 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio, o verandă și un solar o piscină.
Riversdale
Plantation
34729 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 729 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 1578 mp. Acest bun este compus din 1 dining ; are de asemenea un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 18 ; are 3 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă.
Placencia
55459 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 459 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa posedă 5 băi cu duș. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
Riversdale
Plantation
55529 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 529 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Placencia
33436 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 436 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa posedă 3 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.