Casă pentru Cumpărați, Belgia - 42 rezultate

Aubange
5410 metru pătrat
Se vinde. Acest frumos castel cu 4 etaje are o suprafață de 410 mp este în stil vechi și are 5 camere. Castelul a fost construit în anul 1911. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest castel are pereți din piatră tavan cu grinzi din lemn și cornișă mulură și este dotat cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un debara dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o cramă, o mansardă. Castelul posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă, duș, duș și separate. Proprietatea oferă un acces pe scară și se află în apropiere de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte de 33 ari. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc de 2 locuri.
Manage
81, Rue de Binche
23275 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 275 mp este în stil modern și are 20 camere din care 3 dormitoare. Casa este recentă, a fost construită în anul 2005. Terenul are o suprafață de 300 mp. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă. Această casă are pereți din piatră, a fost complet finisată cu parchet. Casa posedă 2 băi cu cadă 3 grupuri sanitare. Încălzirea este prin pardoseală. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Namur
13130 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 130 mp și este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 140 mp. Locuința este dotată cu bovindou. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu gaz ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de parc. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată.
Namur
13180 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 180 mp și este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 11289 mp. Această casă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o pivniță, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă 2 grupuri sanitare separate. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această casă posedă o parcare de 4 locuri. Este echipată cu televizor.
Soignies
172, Rue des Déportés
23320 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă de lux are o suprafață de 320 mp este compusă din 23 camere din care 3 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2007. Terenul are o suprafață de 8700 mp. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou și un dressing ; are de asemenea o mansardă. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Stoumont
14155 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 155 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1952. Terenul are o suprafață de 10267 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou ; are de asemenea o pivniță, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică. Casa este situată într-o zonă liniștită. Casa necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Ferma a fost construită în secolul 18, este renovată. Terenul are o suprafață de 2190 mp pe care se găsește o anexă și un hambar. Acest bun este compus din 1 salon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte privată și o grădină privată.
Sprimont
13175 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 175 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2008. Terenul are o suprafață de 113 mp. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 1 baie cu duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Manhay
12150 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 150 mp și este compusă din 2 dormitoare. Terenul are o suprafață de 2030 mp. Această casă are pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu duș. Casa este orientată pe direcția vest. Casa necesită lucrări de finisare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Tinlot
13178 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 178 mp și este compusă din 3 dormitoare. Casa este recentă, a fost construită în anul 2010. Terenul are o suprafață de 448 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Casa este orientată pe direcția sud-vest. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.