Casă pentru Cumpărați, Barbados - 184 rezultate

Saint Peter
Port St.Charles 168
42.700 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux cu 3 etaje are o suprafață de 2700 mp și este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie și un dressing, are dulapuri. Vila posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte privată, un patio, o verandă și un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
Mullins
Sugar Hill A19
43.000 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 3000 mp și este compusă din 4 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri. Vila posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Vila este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
Saint Peter
Port St.Charles 178
442.960 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 2960 mp și este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 dining și 1 birou. Vila posedă 4 băi cu cadă și duș. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină.
Sandy Lane Bluff House
8
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 8 camere din care 8 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Este echipată cu televizor.
Molyneux Hamble House
6
Se vinde. Această casă este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este în stare bună și este renovată. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon, 1 birou, o șură și o sală de stocare. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă spre mare. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Durants
Sugar Hill Estate Half Century House
6
Se vinde. Această casă frumoasă de lux este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Casa este confortabilă. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
Casuarina Drive #6
4
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă o bucătărie open space, are baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-o fundătură. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă o piscină.
Holetown
Glen Eagles - Sandy Lane
336.864 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 6864 mp și este compusă din 3 dormitoare. Vila posedă 3 băi.
Saint James
Magnolia
5
Se vinde. Această vilă este compusă din 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Vila posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Vila este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Green Monkey
58.366 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 8366 mp și este compusă din 5 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing. Vila posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată, de asemenea o piscină.