Casă pentru Cumpărați, Bahamas - 112 rezultate

Kamalame Cay Beachfront Home For Sale
22
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Casa a fost complet finisată cu parchet. Casa posedă 2 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă.
New Providence
Condo in Paradise Island
32
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2008. Casa posedă 3 băi cu cadă și duș. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
Freeport
Pikes Close
54390 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 390 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa posedă 5 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Freeport
#33 Shoreline
65260 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 260 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa este nouă. Casa posedă 6 băi cu cadă. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
New Providence
Port New Providence
33
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet este compusă din 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Acest bun este compus din 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, o grădină închisă, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
Freeport
33 Pike's Close
54593 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 593 mp și este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Casa posedă 1 bucătărie ; are 5 băi cu cadă și duș. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Freeport
Doubloon Road
54282 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux mobilată are o suprafață de 282 mp și este compusă din 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o casă de oaspeți. Casa posedă 5 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes și de un cort de tenis.
Harbour Island
Strawberry House, Harbour Island
33
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1840. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Este echipată cu televizor.
Freeport
110 Sea Shell Lane
871.313 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 1313 mp și este compusă din 7 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 birou. Casa posedă 8 băi. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină încălzită.
Critters Corner
4208 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet cu 2 etaje are o suprafață de 208 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2001. Terenul are o suprafață de 364 mp pe care se găsește un atelier. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.