Casă pentru Cumpărați, Austria - 2.524 rezultate

Ellmau
721 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 721 mp. Terenul are o suprafață de 721 mp. Casa posedă o cadă. Încălzirea este cu gaz și prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră un spa. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport de 4 locuri și de locuri de parcare accesibile.
Viena
176 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 176 mp este în stil modern și are 4 camere. Terenul are o suprafață de 413 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor. Preț: 1190000€ (EUR).
Vöcklabruck
70 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 70 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună. Terenul are o suprafață de 886 mp pe care se găsește un atelier. Casa îngrijită a fost finisată cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon și un debara ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și separat. Încălzirea este electrică. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină de iarnă. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
Radstadt
274 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 274 mp este compusă din 13 camere. Terenul are o suprafață de 983 mp. Acest bun este compus din 1 salon de 104 mp de 109 mp 1 dining de 60 mp o sală de jocuri și un debara ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Încălzirea este electrică. orientat spre sud-est. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare de 4 locuri. (comisionul agenției inclus în preț).
Westendorf
433 metru pătrat
Se vinde. Această vilă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 433 mp este compusă din 8 camere. Vila este nouă. Terenul are o suprafață de 1062 mp pe care se găsește o cramă. Vila a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și o spălătorie ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o cramă. Vila posedă 1 bucătărie utilată și mobilată de tip chicenetă, are baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport. (comisionul agenției inclus în preț).
Semmering
482 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 482 mp este compusă din 6 camere. Terenul are o suprafață de 2041 mp pe care se găsește o boxă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Vila a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining și o spălătorie și are diverse spații de depozitare printre care un debara și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță amenajată. Vila posedă 1 bucătărie mobilată de tip chicenetă, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de transportul în comun. Vila este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud, soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o verandă și o loggie o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj, o parcare și un carport. Este echipată cu televizor.
Oggau am Neusiedler See
45 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 45 mp este compusă din 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Această casă posedă o parcare privat. Animalele sunt acceptate.
Mattsee
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 160 mp este în stil modern și are 5 camere. Casa este recentă și este renovată. Terenul are o suprafață de 360 mp. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 2 dining-uri ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este individuală, cu gaz și prin pardoseală. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 310 mp de 310 mp un spa. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Este echipată cu televizor.
Deutschlandsberg
656 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 2 etaje are o suprafață de 656 mp este compusă din 15 camere. Casa este renovată în anul 2000. Terenul are o suprafață de 4000 mp. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 birou de 20 mp ; are de asemenea o pivniță, un subsol. Casa posedă o bucătărie mobilată, are baie cu cadă. Încălzirea este cu combustibil. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu televizor.
Kirchberg in Tirol
420 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 420 mp este compusă din 6 camere. Terenul are o suprafață de 750 mp pe care se găsește o cramă. Această casă are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol, o cramă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră un spa. Această proprietate este dotată cu un garaj.