Casă pentru Cumpărați, Australia - 11.305 rezultate

Upper Coomera
Barrington Street 6
24
Se vinde. Această casă cu 3 etaje este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 692 mp. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun (20 minute), de mare (20 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (20 minute), de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Gawler South
Twentyfifth Street 26A
23
Se vinde. Această vilă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 354 mp pe care se găsește o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Vila posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 2 băi cu cadă, duș și separate. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Vila este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
Kedron
Howell Street 12
13
Se vinde. Această casă frumoasă cu 1 etaj este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 415 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă.
Upper Coomera
Treeline Circuit 114
34
Se vinde. Această casă de lux este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 847 mp. Acest bun este compus din 1 salon și are 1 spațiu de depozitare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu plită ; are 3 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare (20 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (20 minute). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
Albany Creek
Bevlin Court 28
13
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 625 mp pe care se găsește un atelier. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
Hughes
Carroll Street 8/3
12
Se vinde. Această casă este compusă din 2 dormitoare. Casa este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Casa posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
Hackney
Botanic Street 3/15
11
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 1 dormitor. Casa este renovată. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și într-un loc de excepție. Nu necesită nici o lucrare. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
Runaway Bay
Bayview Street 216
24
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Casa este renovată. Terenul are o suprafață de 506 mp. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă, un patio și o verandă. Propietatea este securizată.
Capalaba
Mount Cotton Road 31
24
Se vinde. Această casă este compusă din 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 607 mp. Casa posedă 2 băi.
Gold Coast City
Tayla Street 2/2
33
Se vinde. Această casă este compusă din 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 180 mp. Casa posedă o bucătărie open space ; are 3 băi cu cadă. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.