Casă pentru Cumpărați, Aruba - 5 rezultate

Majestic Tierra Del Sol Estate
66533 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată și utilată complet are o suprafață de 533 mp și este compusă din 6 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Oranjestad
Spectacular Spacious Villa !
75733 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 733 mp și este compusă din 5 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și 1 birou. Casa posedă 1 bucătărie ; are 7 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre terasă și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
Noord
Beach Front Malmok Home
451.107 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu un singur nivel are o suprafață de 1107 mp și este compusă din 5 dormitoare. Casa este renovată. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Santa Cruz
Jamanota Villa
45615 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 615 mp și este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un grajd pentru cai. Această casă a fost construită în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină.
Oranjestad
Sabana Blanco Land In Avenida Milio Croes
12.828 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 12828 mp. Această proprietate este dotată cu un garaj.