Casă pentru Cumpărați, Andorra - 9 rezultate

La Massana
Carretera
172 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 172 mp este compusă din 3 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Această casă posedă o parcare de 1 loc.
La Massana
Carretera
140 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 140 mp este compusă din 3 camere. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie, un dressing și un debara ; are de asemenea o mansardă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată de tip închisă, are baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 20 mp. Această cabană posedă o parcare de 1 loc.
La Massana
Carretera
150 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 150 mp este compusă din 4 camere. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un debara. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Erts
107 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 107 mp este în stil duplex și are 3 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și are 2 spații de depozitare : un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.
Erts
Calle
97 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 97 mp este compusă din 3 camere. Casa este în stare bună. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă o cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj.
La Massana
Urbanización
88 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 88 mp este compusă din 3 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
La Massana
Urbanización
100 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 2 etaje are o suprafață de 100 mp este în stil duplex și are 2 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Această casă posedă o parcare de 1 loc.
Mas de Ribafeta
Urbanización
80 metru pătrat
Se vinde. Această casă mobilată cu 1 etaj are o suprafață de 80 mp este în stil american și are 2 camere. Locuința este luminoasă. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Canillo
Urbanización
70 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 70 mp este compusă din 2 camere. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și un debara. Casa posedă 1 bucătărie utilată de tip open space, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu un garaj.