Casă pentru Cumpărați, Africa de Sud - 6 rezultate

Port Alfred
1 Cranbrook Street
1278 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 78 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa posedă 1 baie. Proprietatea se găsește la subsol. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină comună.
Pretoria
11, Sunningdale St
671.100 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 1100 mp este compusă din 5 camere din care 7 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2008. Terenul are o suprafață de 1050 mp. Acest bun este compus din 4 saloane și un dressing ; are de asemenea o pivniță. Casa posedă 1 bucătărie ; are 6 băi cu duș 6 grupuri sanitare. Proprietatea se găsește la subsol frumoasă. Dispune de 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, un patio și o verandă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Este echipată cu telefon.
Hluhluwe
300 metru pătrat
Se vinde. Acest castel are o suprafață de 300 mp este compus din 10 camere. Castelul a fost construit în anul 2009. Terenul are o suprafață de 200000 mp pe care se găsește un atelier. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
George
3283 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă de lux mobilată are o suprafață de 283 mp este compusă din 4 camere din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 903 mp. Această casă are pereți din grinzi. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu plită, cadă, duș, duș și separat. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
Se vinde. Casa este în stare bună și este renovată. Terenul are o suprafață de 25000 mp. Casa posedă un duș și hammam. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată și o verandă un spa. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipată cu un hammam. Preț: 775000€ (EUR).
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Preț: 985000€ (EUR).