Bine ați venit în Marea Britanie

Cele mai tari orașe din Marea Britanie

Marea Britanie este binecunoscută pentru calitatea sa înaltă, simțul fair-play-ului și istoria sa. Cu simboluri culturale precum Shakespeare, Regina și David Beckham, britanicii sunt deseori aplaudați pentru politețea lor, sistemul educațional de top din aviație și respectul pentru litera legii. Marea Britanie are una dintre cele mai stabile economii în creștere din Europa și un mediu de taxe competitiv la nivel internațional ceea ce o face o propunere atractivă pentru investitorii străini. ‘Cărămizile și mortarul’ britanice sunt recunoscute drept una dintre cele mai sigure investiții în proprietăți pe care o puteți face. Mai jos am alcătuit o listă a celor mai bune orașe din Marea Britanie de care cu siguranță vă veți îndrăgosti, de la Edinburgh și Glasgow din Scoția cu ambianța lor nordică până la Brighton cu resorturile sale de la malul mării și desigur Cambridge cu vechea sa universitate.

Unde să locuiesc în Mare Britanie?

Cheia pentru a alege o proprietate minunată în Marea Britanie este accesibilitatea. Infrastructura de aici este foarte bună și în continuă îmbunătățire ceea ce afectează în mod pozitiv prețul caselor. Cu al său celebru metrou, Londra are multe locuri fierbinți. Ealing, Acton, Greenwich și burgurile precum Lewisham și Waltham Forest atrag numeroși cumpărători bogați. Dacă preferați să fiți în afara tumultului, atunci ar trebui să optați pentru un oraș de navetă din unul dintre minunatele ținuturi din jurul Londrei. Acestea oferă o creștere bună pe termen mediu a prețului comparativ cu Londra. Birmingham beneficiază de noi conexiuni feroviare îmbunătățite transformându-l în unul dintre punctele fierbinți cheie din Marea Britanie. Mai departe Marea Britanie are multe locații pitorești și istorice pe care le puteți numi acasă. Scoția găzduiește o mulțime de castele în locuri liniștite și orașele universitare Oxford, Cambridge și Cardiff găzduiesc mulți vizitatori internaționali. Fie că sunteți în căutarea unei vieți la oraș sau a retragerii la țară; chiar aveți de unde alege în Marea Britanie.

Natură

Marea Britanie are un peisaj bogat și variat, perfect de explorat. Puteți vizita lacurile strălucitoare din Scoția, să vă relaxați în nenumăratele grădini istorice sau chiar să vă încălziți pe plajele coastei de sud, când vremea este potrivită desigur. Și nu se termină aici, de-a lungul Marii Britanii puteți vizita situri arheologice, castele, păduri, ferme, codri, mlaștini, dealuri, zone mlăștinoase, rezervații naturale sau chiar insule ascunse. Planificați-vă călătoria cu înțelepciune pentru a nu irosi șansa de a vedea întreaga varietate a peisajelor pe care Marea Britanie le are de oferit.

Orașe marcate de istoria minunată britanică

Fiecare oraș din Marea Britanie are nestemate ascunse lăsate în urmă de-a lungul timpului de toți cuceritorii și migratorii. Dover cu Castelul Dover fondat de romani, Londra cu Turnul Londrei, fondat de William Cuceritorul sau Bath, desemnat ca făcând parte din patrimoniul mondial UNESCO cu ruinele sale romane și arhitectura georgiană. Indiferent ce oraș alegeți să vizitați, cu siguranță veți fi cuceriți de farmecul său. Chiar și orașele moderne precum Londra, Manchester și Birmingham vă tentează cu amestecul lor de arhitectură și facilități noi și vechi.

Cultură și viața de noapte

Marea Britanie este o țară sociabilă și mare parte din cultură gravitează în jurul mâncării și băuturii. Peștele și chipsurile și mersul la pub reprezintă o parte din experiența adevărată britanică de care toată lumea a auzit. Cele mai bine păstrate secrete sunt restaurantele și puburile care oferă o experiență cu adevărat locală servind mâncare și băutură produse în apropiere. Dacă preferați o experiență mai rafinată, atunci există o mulțime de locuri unde puteți merge pentru ceaiul de după-amiază. În mod tipic sunt servite sandvișuri deget, biscuiți calzi și o selecție de prăjituri și produse de patiserie făcute în casă. Să nu uităm desigur de ceașca de ceai englezesc.

Cele mai bune regiuni din Marea Britanie

Fie că planificați să vă mutați sau să vizitați Marea Britanie există multe locuri din care să alegeți, fiecare meritând să fie vizitat; și toate aproape de capitala Londra dacă nu chiar în interiorul acesteia. Am selectat cele mai bune regiuni pe care să le vizitați sau unde să vă stabiliți în Marea Britanie. Acestea oferă unele dintre ‘cele mai bune din Marea Britanie’ când vine vorba de destinații de vacanță de neuitat precum și un raport calitate - preț extraordinar la casele din această țară istorică.

Achiziționarea unei proprietăți în Marea Britanie ca străin

Ca potențial cumpărător, trebuie să vă stabiliți un buget și să faceți aranjamentele necesare dacă aveți nevoie de un credit ipotecar. În unele cazuri, un agent va dori să verifice dacă aveți acces la fonduri înainte să aibă loc vizionările și să fi ținute discuțiile. Având în vedere ritmul alert de pe piața proprietăților din Marea Britanie, ar trebui să vă planificați să vizitați rapid o proprietate pentru a devansa alți potențiali cumpărători. Odată ce v-ați hotărât asupra unei proprietăți și ați convenit un preț de achiziție cu vânzătorul ar trebui să-i solicitați avocatului imobiliar să preia procesul și să întreprindă demersurile necesare pentru a vă asigura că faceți o achiziție sigură și să vă protejeze interesele de-a lungul întregului proces.

Crește bugetul tău pentru proprietăți în străinătate

Află cum