Bine ați venit în Spania

Orașe tari în Spania

Trăiți în acordurile ritmului valurilor și încălziți-vă la soare datorită celei de-a doua dumneavoastră reședințe din Spania.

Minunată pentru mâncare, stil de viață și cultură
Barcelona
Minunată pentru dune, tufișurile de pe plajă
Marbella
Recomandat pentru plaje orășenești, mâncare
Alicante
Minunată pentru nisipul auriu, golfurile ascunse, apa turcoaz
Malaga

Agenții recomandate în Spania

Următoarele agenții sunt obișnuite să lucreze cu cumpărători străini în Spania și vor fi pe deplin competenți să vă ghideze pe parcursul întregului proces. Simțiți-vă liber să-i contactați pentru asistență în căutarea dumneavoastră.

Specialist în domeniul proprietăților imobiliare din Barcelona
Expert în proprietățile din Costa del Sol

Minunatele insule spaniole

Căutați proprietatea de vis în una dintre insulele de top din Spania.

Minunată pentru viața de noapte
Ibiza
Minunată pentru plajele naturale, apusuri, spiritul hippie
Menorca
Minunată pentru modul de viață ecologic, sport, vinurile bune
Lanzarote
Minunată pentru peisaje, școlile internaționale
Mallorca
Minunată pentru ritmul de viață, peisaje
Tenerife
Minunată pentru comunitatea mare de expatriați, climatul temperat
Gran Canaria
Capitala
Madrid
4843 proprietăți

Ce este de vizitat în Spania

Dacă sunteți în căutarea soarelui și a unui trai accesibil în Europa, Spania este cea mai bună opțiune. Clima sa este mult mai blândă decât în alte țări nord europene, ceea ce explică de ce Spania rămâne una dintre cele mai populare destinații pentru expatriații din toată lumea. Mai mult, proprietățile spaniole oferă adesea un raport bun calitate - preț datorită standardelor înalte de construcție și prețurilor accesibile. Și nu în cele din urmă, țara este ușor accesibilă datorită frecventelor conexiuni de zbor.

Spania are un loc pentru toți: expatriați îndrăgesc Costa Del Sol pentru oportunitățile de afaceri, vreme, precum și pentru locația și istoria sa. Costa Blanca, situată în provincia Alicante, oferă soare, plaje și o viață socială colorată. Menorca, din Insulele Baleare, este perfectă să vă cumpărați casa visurilor, la pensie. Amatorii de petreceri vor închiria cel mai probabil un apartament în Ibiza.

Madrid, capitala Spaniei și al treilea cel mai mare oraș din Uniunea Europeană, este un centru financiar major din sudul Europei. Este de asemenea un oraș cu mai multe fețe unde puteți găsi o atmosferă diferită la fiecare colț de stradă. Dacă vă plac districtele chic, aruncați o privire la proprietățile din Salamanca. Dacă preferați vecinătățile în pas cu timpurile, căutați o proprietate în Chueca sau La Latina. Retiro este perfect pentru a cumpăra un apartament mare pentru familia dumneavoastră.

Barcelona, capitala Cataloniei și al doilea cel mai mare oraș din Spania, atrage mulți expatriați datorită economiei sale, stilului de viață și climei. Dacă vă plac viața de noapte și cultura, închiriați un apartament în Ciutat Vella (Orașul Vechi) sau Eixample. În Sarrià-Sant Gervasi și Sant Andreu veți găsi apartamente mari și liniștite sau chiar case cu grădină. Familiile își vor găsi fericirea în Les Corts sau Gràcia.

Crește bugetul tău pentru proprietăți în străinătate

Află cum