Bine ați venit în Portugalia

Regiuni tari în Portugalia

Am selectat pentru dumneavoastră cele mai la modă regiuni din Portugalia în care să cumpărați sau să închiriați o proprietate:

Minunată pentru soare, plaje, golf
Algarve
Minunată pentru clima plăcută, natură, drumeții montane
Madeira
Minunată pentru vinurile bune, ospitalitate
Douro
Minunată pentru natură, costurile de trai accesibile
Azore

Ce să vizitați în Portugalia

Cu 320 de zile cu soare pe an, unul dintre cele mai mici costuri de trai din Europa, fără dublă taxare pentru pensii și un bun sistem de sănătate, Portugalia este una dintre destinațiile preferate de seniori. Oferă de asemenea mari oportunități investiționale în proprietățile construite anterior și un randament înalt la închiriere

Regiuni din Portugalia

Cu o climă blândă și însorită de-a lungul anului, regiunea Algarve oferă o arie foarte largă de plaje de o calitate excelentă. Oceanul albastru și calm invită oamenii să înoate în apele calde și curate din sudul Portugaliei. Considerat de mulți drept una dintre cele mai bune destinații de golf din Europa, Algarve are multe terenuri de golf cu distincții internaționale. Cu o frumusețe incomparabilă între Barqueiros și graniță, peisajele râului Douro sunt înconjurate de dealuri și văi verzi. În Douro vă veți simți ca acasă cu siguranță pentru că populația locală este autentică și ospitalieră și vă va trata în modul cel mai bun posibil. Madeira este o nestemată la Atlantic, în largul Portugaliei și Marocului. Această insulă vă va seduce grație climei sale, una dintre cele mai plăcute din lume, și vegetației sale minunate. Insulele Azore sunt compuse din 9 insule, situate la aproximativ 1000 de mile de coasta Portugaliei. Mulți pensionari expatriați aleg Insulele Azore datorită costurilor de trai, care sunt mici în comparație cu alte locații similare la soare.

Orașe în Portugalia

Dintre toate locurile din Portugalia, cu siguranță nu vreți să le ratați pe următoarele două, atunci când căutați o proprietate: Lisabona, capitala, este un oraș care combină tradiția cu modernitatea. Printre clădiri vechi și infrastructuri contemporane, oameni, culori, mirosuri, cele cinci simțuri și arome dau viață Lisabonei. Cu influențe culturale diferite, orașul oferă o paletă largă de infrastructuri și servicii adaptate celor mai variate audiențe. Supranumit și "Orașul Celor Șapte Coline", Lisabona oferă o varietate largă de monumente care reflectă o parte din istoria Portugaliei. De-a lungul coastei puteți găsi mai multe plaje și resorturi la mare, unde puteți practica golf, surf sau puteți doar să vă bucurați de o seară pe o terasă de lângă râu. Porto, localizat pe râul Douro, este considerat Capitala Nordului. Este recunoscut pentru vinurile rafinate, ospitalitate și Școala de Arhitectură. Datorită bogățiilor sale naturale, Nordul Portugaliei este una dintre destinațiile mondiale preferate pentru practicarea privitului păsărilor și a ecoturismului. Cu peisaje foarte diferite, această regiune vă permite să vă bucurați de satele de munte, bogate în tradiții și obiceiuri portugheze, aflate în Trás-os-Montes sau în Minho, și, în același timp, de orașele dezvoltate și cosmopolite.
Capitala
Lisabona
27847 proprietăți

Orașe tari în Portugalia

Dacă vă mutați în Portugalia, iată câteva orașe minunate în care să cumpărați o proprietate. Desigur, puteți achiziționa un apartament în Porto, al doilea cel mai mare oraș din Portugalia. Puteți să mergeți de asemenea în Faro sau Portimão, două dintre destinațiile turistice principale din sudul Portugaliei. Studenții vor alege cu siguranță Coimbra, cu universitatea sa celebră. Puteți de asemenea să închiriați o casă de vacanță în Albufeira cu plajele sale cu un nisip magnific. Alții vor fi seduși de Braga: acest al treilea cel mai mare oraș din țară este supranumit și “Roma din Portugalia"

Achiziționarea unei proprietăți în Portugalia ca străin

Portugalia este o țară minunată pentru a cumpăra o casă. Având în vedere că dorește să atragă investitori străini, oferă un regim de taxe asupra veniturilor favorabil rezidenților străini și nu există taxare dublă pentru veniturile sau pensiile obținute în străinătate (consultați legislația de specialitate pentru informații la zi). Portugalia are de asemenea facilități pentru obținerea permiselor de rezidență. Mai mult, cei care achiziționează o proprietate cu prețul de peste 500 de mii de euro pot aplica pentru un permis de rezidență de aur: cei care dețin un astfel de permis pot beneficia de regruparea familiei și pot obține permisul de rezidență permanentă și cetățenia portugheză.

Crește bugetul tău pentru proprietăți în străinătate

Află cum