Bine ați venit în Grecia

Uimitoarele Insule Grecești

Proprietatea dumneavoastră de vis într-una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Raiul este o cabană la malul mării. Nu ratați ocazia!

Recomandat pentru apus, priveliște spre vulcan, vinuri bune, romantism
Santorini
Recomandat pentru viață de noapte, străzi înguste, plaje exotice
Mykonos
Recomandat pentru stilul Venețian, obiective turistice
Corfu
Recomandat pentru sate, natură, muzică, bucătărie, spirit hippy
Creta
Recomandat pentru arhitectură Cicladică pură, activități sportive
Paros
Recomandat pentru relaxare sau vacanțe cosmopolite, stil cavaleresc
Rodos
Recomandat pentru apele turcoaz, peisajele verzi
Cefalonia
Recomandat pentru ape cristaline, ecosistem, viață de noapte
Zakynthos
Capitala
Atena
4843 proprietăți

Cu o istorie înregistrată de 3.000 de ani, Atena este capitala Greciei și printre cele mai interesante locuri din lume. Are obiective turistice uimitoare de vizitat, incluzând faimoasele Acropole cu Templul Parthenon, Noul Muzeu Acropole, Teatrul Herodes Atticus, Agora Antică, Agora Romană și altele. După o zi întreagă de mers în jurul orașului Atena, nu ratați ceva de băut pe timp de noapte în una din multele zone fierbinți.

Situat într-un loc central în Grecia, orașul este de asemenea foarte potrivit pentru excursii de o zi la situri arheologice de pe continent și aproape de insulele din Marea Egee. Dacă Grecia ar fi o carte, Atena ar fi pagina numărul 1, unde povestea călătoriei începe!

De ce Grecia?

Numărul proprietăților grecești vândute cumpărătorilor internaționali a fost în creștere pe parcursul ultimilor ani, în timp ce ultimele statistici arată o creștere de 78% pentru primul trimestru din 2015, ceea ce însumează 49,3 milioane de Euro. Cele mai multe tranzacții au în vedere case de vacanță.

Persoanele din afara Europei care caută o rută rapidă către o reședință europeană au acum o noua opțiune de cumpărare a unei proprietăți europene. Începând cu anul acesta Grecia oferă un Permis de Reședință oricărei persoane care cumpără o proprietate de peste €250,000 (aprox. $329,075)!

Soarele Radiant al Greciei

Grecia este perfectă pentru cei care se bucură de soare, deoarece mai mult de două treimi din an țara se scaldă sub ceruri senine și însorite. Jumătatea lui mai până la jumătatea lui septembrie este foarte uscată, în timp ce în iulie și august șansele de ploaie sunt foarte scăzute. Iernile sunt blânde și umede, relativ asemănătoare cu o primăvară englezească. Așadar, întindeți-vă sub soare, priviți cerul, vedeți apusuri magice și făceți-vă sufletul să strălucească!

Cultura Greacă Uluitoarea

Grecia este un adevărat paradis pentru turismul cultural, o mare călătorie în istorie și artă. Excursii educaționale, producții teatrale, festivaluri, pelerinaje, vizite la obiective turistice arheologice, monumente și muzee, excursii pentru studierea mediului natural, artă folclorică și cultură - acestea sunt doar câteva din multele lucruri pe care Grecia le are de oferit în sectorul turismului cultural. Experimentați o călătorie unică în istoria, arta și cultura Greciei și descoperiți hotarul unde stilul antic îl întâlnește pe cel modern!

Infinita Mare Grecească, Miile de Plaje Grecești

Bogăția și diversitatea mărilor grecești, kilometrii nesfârșiți ai coastelor grecești și miile de insule grecești și zonele marine protejate fac Grecia destinația ideală. Grecia este cunoscută peste tot în lume pentru plajele sale uluitoare. Ele pot fi găsite în multe locuri pe coasta Greciei, incluzând atât partea continentală cât și multe splendide insule grecești. Fiecare oferă ceva unic oricărui călător care își croiește singur sau singură drumul către țărm. Nu vă pierdeți timpul, plonjați în ape limpezi precum cristalul și lăsați marea grecească să vă elibereze!

Climatul Ideal pentru Sport și Activități

Grecia este o destinație de vis pentru entuziaștii sporturilor nautice. Zonele Maiestoase precum insulele sunt ideale pentru kite-surfing, windsurfing, surf, navigație și scufundări. Încă un sport foarte căutat este golful mulțumită combinației dintre climatului mediteranean cald și moderat al Greciei și extinsa ofertă de terenuri de golf de calitate superioară ale țării. Natura joacă de asemenea un rol important în multele ieșiri sportive ale Greciei. Robustele peisaje și decorul care le acompaniază sunt perfecte pentru plimbări plăcute sau trasee montane și chiar mai bine pentru ciclism. Doar respirați și acționați în modul în care preferați!

Binecuvântata Mâncare Grecească

A mânca în Grecia reprezintă o explorare fascinantă a gusturilor, aromelor, combinațiilor neașteptate și varietăți nesfârșite. Caracteristicile comune sunt ingredientele crude excelentele și aromele găsite în Grecia: oregano, cimbru, frunze de dafin, rozmarin, lămâie și desigur, ulei de măsline. Carne de calitate superioară produsă de mici fermieri, pește proaspăt și fructe de mare, produse lactate acreditate în întreaga lume, legume proaspete și sănătoase servite alături de vin splendid și fructe care îți lasă gura apă toate cu scopul de a crea caleidoscop de gusturi! Gastronomia grecească în farfuria dumneavoastră, o veți adora!

Divertisment / Viață de Noapte

Divertismentul în Grecia vine într-o mulțime de varietăți și opțiuni. Teatrele, cinematografele în aer liber și concertele din Grecia oferă un sentiment de civilizație bogată. Restaurantele și tavernele sunt de asemenea o sursă majoră de divertisment în Grecia, în special pentru iubitorii de mâncare. Viața de noapte în Grecia este vibrantă, colorată și dinamică. Grecii sunt născuți să petreacă și au o amplă fascinație pentru muzică, dans și băutură. Numeroase baruri, cafenele, cluburi de noapte și cazinouri reprezintă o parte esențială a vieții de noapte în Grecia. Viața de noapte în Grecia începe de la 11 pm în noapte și se întinde până la răsărit. Nopțile grecești durează mai mult iar entuziasmul este nediminuat! Alăturați-vă petrecerii!

Crește bugetul tău pentru proprietăți în străinătate

Află cum